Reiz Ben günün 12 saati şarjda kullanıyorum. Bataryayı prizden çekince 2 dk dayanmıyor. Ve benimki oyun laptopu değil. Ve eğer şarjda kullanmazsan tak çıkar yorarsın pili. O yüzden şarjda kullan keyfine bak. (Sakın bataryayı söküp kullanma. Çünkü hafif bir elektrik dalgasında (gidip gelmesinde vb.) Anakart yanar)
Pili çıkarıp kenara koyarsanız bazıları "şişer veya kullanılmamaktan bozulur" gibi şeyler diyor. Ne kadar doğru? Bende de düz laptop var, uzun zamandır şarjda kullanıyorum malum pilde oyun oynatmıyor.
Bende de aynı durumu yaşıyorum. Bataryayı çıkarıp kullanın bence. Gömülü bataryaların bir tuşu oluyor altta her modelde var mı bilmiyorum. Oradan akışı kesebilirsiniz.
Bende de aynı durumu yaşıyorum. Bataryayı çıkarıp kullanın bence. Gömülü bataryaların bir tuşu oluyor altta her modelde var mı bilmiyorum. Oradan akışı kesebilirsiniz.
Bende de aynı durumu yaşıyorum. Bataryayı çıkarıp kullanın bence. Gömülü bataryaların bir tuşu oluyor altta her modelde var mı bilmiyorum. Oradan akışı kesebilirsiniz