Laptopu Suya Koymak

Haberi olsa ben şu an size yazı yazıyor olamazdım cenaze namazıma davet ederdim.
O konuyu da düşündüm saf su oksitlenme yapmaz diye biliyorum yani pas sorunu olmaz diye düşündüm hani pek çok kasalı bilgisayar konuyor suyun altına videolarda bazılarında 1000 liralık ekran kartları var. Tam emin değilim ama pas yapmaz diye biliyorum doğru mu?

Saf su kesinlikle pas yapmaz.

Soğutma olayını araştırdım. Kapta ortalama 1.5 litre su olacak. Ekran kartı ve işlemci toplam 80 watt alıyor, bir dizi enerji dönüşümünden ve hocalarında yardımı ile 20 derecedeki saf suyun 100 derece olması 2-2,45 saat arası sürecek. Bu süreye ısınmadan hiç kayıp olmadığını varsaydık. Hoca oda sıcaklığına göre bu süre uzar dedi. Fakirlik insana herşeyi yaptırırmış derler...

Beyler yapmayın yaptırmayın %1 bile artış olmuyor. Eski donanımlar eskide kaldı ben eski laptobumu soğutmak için özel plastik buz sipariş ettim 95 dereceden 50 ye indi ama gram fps fark etmedi. Sonuç ne oldu bu arkadaşın acaba?

Laptop gitti beyler hayırlı uğurlu olsun 6.5 yıllık hizmetinden sonra yaktım sonunda. Suya koymak evet yaramıyormuş denedik gördük ısıyı bile tam indirmiyor. Fotoğraf çekemedim babam o sırada kullandığım telefona el koydu. Ostime kadar gitmeye değmeyeceğini düşünüyorum telefonu geri almak için. Sonuç olarak benzer fikirlere sahip olan arkadaşlara:

Sakın Denemeyin! Ben Yaktım Siz Yakmayın.

Ama Harddiski kurtuldu 120 TL tasarruf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…