Laptopu ters kullanmak sorun yaratır mı?

NBlooqed

Decapat
Daha fazla  
Laptopu ters kullanmayı düşünüyorum hem kablolama hem de görüntü açısından daha güzel duruyor. Sizce herhangi bir sıkıntı oluşur mu?

Denenecekler listesine eklendi

1735412501107.png

Laptopu ters kullanmayı düşünüyorum hem kablolama hem de görüntü açısından daha güzel duruyor. Sizce herhangi bir sıkıntı oluşur mu?
Tersten kastınız nedir biraz daha açar mısınız? Laptopun ekranı alta gelecek şekilde ters şekilde bir yere sabitleyip ekranı da ters çevirip ekran altta kasa üstte kalacak şekilde kullanmak mı istiyorsunuz? BU şekildeyse bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, laptop kasasının içinde serbest bir parça bulunmuyor her şey sabit olduğu için bir şey olmaz.

Kusura bakmayın, şu şekilde kullanmayı düşünüyorum.

O şekilde de denedim aslında ancak Ethernet yeri aşağıda kaldı :)))

Hocam niye böyle atraksiyonlu şeyler deniyorsunuz. Ayrıca nasıl duruyor öyle. Ben tavsiye etmiyorum. Parçalarda sıkıntı oluşabilir.

Bu da moda mı oldu ne geçenlerde de laptopu ters kullanma konusu görmüştüm.

Hocam niye böyle atraksiyonlu şeyler deniyorsunuz. Ayrıca nasıl duruyor öyle. Ben tavsiye etmiyorum. Parçalarda sıkıntı oluşabilir.

Bu da moda mı oldu ne geçenlerde de laptopu ters kullanma konusu görmüştüm.
Sanırım moda oldu bende internette rastgele video izlerken denk geldim ve denedim güzel durduğunu düşünüyorum ve benim için daha fazla mouse yeri açıyor aynı şekilde kablo düzenini kolaylaştırıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı