Laptopu uzun süre kullanmak ömrünü kısaltır mı?

bars19

Decapat
Daha fazla  
Günde en fazla bir iki saat dışardayım diğer zamanda Full bilgisayarı kunlanıyorum 1 - 2 saat oyun oynuyorum diğer zamanda ise tasarım proramları video izliyorum ve laptopa HDMI ile monitör bağlı. Sorum şu; bunlar laptopun ömrünü kısaltır mı ve PC dinlendirmek için uyku moduna almalıyım gün içinde?

Günde en fazla bir iki saat dışardayım diğer zamanda Full bilgisayarı kunlanıyorum 1 - 2 saat oyun oynuyorum diğer zamanda ise tasarım proramları video izliyorum ve laptopa HDMI ile monitör bağlı. Sorum şu; bunlar laptopun ömrünü kısaltır mı ve PC dinlendirmek için uyku moduna almalıyım gün içinde?

Günlerce açık kalmazsa bir sıkıntı olmaz.

Hocam kendi sağlığınız içinde laptop sağlığı içinde bu süreler fazla.

Çalışması için yapılmış bir cihazın çalışması neden sorun yaratsın? Bu donanımlar kapalı durup yatmak için değil, çalışmak için varlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı