Laptopum Formattan Sonra Yavaşladı

haszo

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Foruma daha bugün kayıt oldum. Bir hatam olduysa konu açarken özür dilerim. İlk günden uyarı almak istemem :)

Gelelim benim sorunuma. Dün gece 3 sularında laptopuma format attım fakat çok feci biçimde yavaşlama var. Önceden format atmıştım fakat hiç böyle yavaşlama olmamıştı. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt olduğunuzda kurallar size özel mesaj olarak geliyor :)

Benim Fujitsu Lifebook AH531'de de olmuştu böyle. Sonrasında bilgisayar açılıyor fakat ekrana görüntü gelmiyordu. Meğer HDD ölmüş.

Servise göndermende fayda var.

Ayrıca yavaşlama nerede başladı ? Kurulum sırasında mı, Windows'u açtıktan sonra mı ? Ayrıca ne kurdunuz ?

Markası Casper bilgisayarımın. Model MB50IA1. Yavaşlama derken kastettiğim masaüstünde sağ tıklıyorum çok geç geliyor. Sosyal paylaşım sitelerindeki bazı oyunlar yüklenmiyor, bilgisayar açılırken çok yavaş açılıyor. Az önce kapatıp açayım dedim kapatırken 107 tane güncelleştirme yaptı. Sonra kapattı ve tekrar açtım.

Ggüncelleştirme yapılandırdı hoş geldiniz derken mavi ekran hatası verdi.. Yardımlarınız için teşekkürler. Kurduğum işletim sistemi Windows 7, alırken de Windows 7'idi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8 kurmak istemiyorum. Ati ekran kartlarında sorun çıkarıyor diye duymuştum ve orijinal alacak kadar param yok şuan bunun başka bir çözümü yok mu?

Windows 8 kurmak istemiyorum. ATI ekran kartlarında sorun çıkarıyor diye duymuştum ve orijinal alacak kadar param yok şu an bunun başka bir çözümü yok mu?

Windows 8.1 de ATI Radeon HD 4650 ekran kartının sürücüsünü buldum ve yükledim sorun çıkınca Windows 10'a yükselttim Windows 10 otomatik olarak sürücü buldu ve yükledi sonra güncelleştirme ve kurtarma kısmından Windows 8.1'e geri dön dedim Windows 8.1'e geri döndüğünde sürüceler kurulmuştu.

Sizde hata alacaksınız diye bir şey yok Windows 8.1'e yükseltin ve AMD'nin sitesinden uygun sürücüleri bulup yükleyin hata alırsanız dediklerimi yapmayı deneyin zaten Windows 7'nin artık desteği yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı