Laptop'um USB'yi algılamıyor

Tarkannn

Decapat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
12
Arkadaşlar merhaba. Laptopu kardeşim kullanıyordu ve bir gün "abi mouse çalışmıyor" diye bana getirdi. Bende aygıt yöneticisinden baktım ve USB yerlerinde sarı bir ünlem işareti vardı. İnternetten araştırdım söylenen her şeyi yaptım ancak bir sonuç elde edemedim. Sadece Mouse'un olduğu port değil diğer 3 portta çalışmıyor. HDMI, ethernet girişleri çalışıyor. Bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilir mi? Yapamazsam formatlıyacağım ama resimler var kaybetmek istemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Update yap ya da aygıt yöneticisinden ünlem işareti olan varsa sağ tıkla özellikler deyip ayrıntılar kısmından donanım kimliklerini seçiniz en üstteki kimliği kopyalayıp tarayıcına yapıştır ve arat çıkan driveri indir.
 
Harici Harddisk'i HDMI ile bağlayacak zaten.
Doğru ben orayı unutmuşum. Bu durumda Verileri google drive'a yedeklemeniz ve format atmanız gerekebilir. Ama anladığım kadarıyla hiçbiri çalışmıyor. Bu durumda format usb'si de hazırlayamazsınız.
Allah yardımcınız olsun. Ben daha önce yaşamadığım için bilmiyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış.
 
USB belleği başka cihazlara tak ve okuyor mu bak. Okumuyorsa USB bellekte sıkıntı var okuyorsa lattopta sıkıntı vardır. Ona göre bir şeyler yaparız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı