SERCASH Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 44 2 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar bu aralar dizüstü bilgisayarıma RAM takmayı düşünüyorum. DDR3 ve Intel Core i3 4 GB RAM takılı en fazla kaç RAM daha takabilirim?
Arkadaşlar bu aralar dizüstü bilgisayarıma RAM takmayı düşünüyorum. DDR3 ve Intel Core i3 4 GB RAM takılı en fazla kaç RAM daha takabilirim?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 2 Nisan 2020 #2 Bu bilgi ile öğrenemeyiz. Tam olarak model önemli ki, biz de sana gerekli olan değeri söyleyelim. Bu bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor. Artı 0 Eksi
Bu bilgi ile öğrenemeyiz. Tam olarak model önemli ki, biz de sana gerekli olan değeri söyleyelim. Bu bilgiler hiçbir şey ifade etmiyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.324 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #3 Marka, model ve anakart bilgisi verin. i3 ve 4GB RAM yazıp geçmeyin. Artı 0 Eksi
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #4 Laptobunun ram yuva kapasitesine göre değişir. Artı 0 Eksi
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 2 Nisan 2020 #5 Laptop modeliniz nedir tek ram slotu olabilir anakart 4 GB den fazla desteklemeyebilir. O yüzden laptop modelini bekliyorum. Artı 0 Eksi
Laptop modeliniz nedir tek ram slotu olabilir anakart 4 GB den fazla desteklemeyebilir. O yüzden laptop modelini bekliyorum.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.324 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #6 @k7llu 2 yuva olup yuva başı 8GB da destekleyebilir, 4 yuva olup yuva başı 2GB da destekleyebilir. Yani sadece yuva adedine bağlı değildir. Artı 0 Eksi
@k7llu 2 yuva olup yuva başı 8GB da destekleyebilir, 4 yuva olup yuva başı 2GB da destekleyebilir. Yani sadece yuva adedine bağlı değildir.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #7 Mithat Berhan dedi: @k7llu 2 yuva olup yuva başı 8GB da destekleyebilir, 4 yuva olup yuva başı 2GB da destekleyebilir. Yani sadece yuva adedine bağlı değildir. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemine göre de değişebilir değil mi? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @k7llu 2 yuva olup yuva başı 8GB da destekleyebilir, 4 yuva olup yuva başı 2GB da destekleyebilir. Yani sadece yuva adedine bağlı değildir. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemine göre de değişebilir değil mi?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.324 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #8 @k7llu çok eski işletim sistemileri genellikle kullanabileceğin miktarı sınırlar ne kadar takabileceğini değil. Artı 0 Eksi
@k7llu çok eski işletim sistemileri genellikle kullanabileceğin miktarı sınırlar ne kadar takabileceğini değil.
k7llu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.512 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2020 #9 Mithat Berhan dedi: @k7llu çok eski işletim sistemileri genellikle kullanabileceğin miktarı sınırlar ne kadar takabileceğini değil. Genişletmek için tıkla... Miktarı sordum hocam slotu değil. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: @k7llu çok eski işletim sistemileri genellikle kullanabileceğin miktarı sınırlar ne kadar takabileceğini değil. Genişletmek için tıkla... Miktarı sordum hocam slotu değil.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.324 Makaleler 42 Çözümler 275 2 Nisan 2020 #10 k7llu dedi: Miktarı sordum hocam slotu değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın galiba demeye çalıştığım şey Win 7 Profesyonel ve üstü işletim sistemlerinde genellikle bu sınıra takilman imkansız. Win 7 Profesyonel sürümü bile 192GB RAM destekliyor 64Bit ile. Artı 0 Eksi
k7llu dedi: Miktarı sordum hocam slotu değil. Genişletmek için tıkla... Yanlış anladın galiba demeye çalıştığım şey Win 7 Profesyonel ve üstü işletim sistemlerinde genellikle bu sınıra takilman imkansız. Win 7 Profesyonel sürümü bile 192GB RAM destekliyor 64Bit ile.