Laptop'uma RAM alacağım

DeathlyFeeling

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar donanım konusunda iyi değilim. RAM alacağım ama neye göre alacağım. Hangi RAM' ler laptop' uma uygun bilmiyorum ona bir yardım ederseniz mutlu olurum 8 GB' lik alacağım. Eğer babamı ikna edersem ekran kartıda aldırabilirim onun içinde bir yardım edin. Yeni nesil oyunları artık açmıyor laptopum 3GB RAM var.

JLGRD5.png

CPU-Z resmi bu lütfen yardım edin fiyat en fazla 300-350 TL :)

Son düzenleme:
Watch Dogs 6GB ram istiyor ekran kartımı değiştirince oynuyamıyacam o zaman :D

6 GB Mı? Yuh! Bilmiyordum gerçekten. :D Ama Watch Dogs hayal kırıklığına uğrattı herkesi. Eğer değişebiliyorsa ekran kartı almak daha mantıklı bence. Ama yinede siz bilirsiniz. :D

6 GB Mı? Yuh! Bilmiyordum gerçekten. :D Ama Watch Dogs hayal kırıklığına uğrattı herkesi. Eğer değişebiliyorsa ekran kartı almak daha mantıklı bence. Ama yinede siz bilirsiniz. :D

:D Nereden anlayabilirim ekran kartının değişip değişmediğini ? Bakayım bir ekran kartlarına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar donanım konusunda iyi değilim. RAM alacağım ama neye göre alacağım. Hangi RAM' ler laptop' uma uygun bilmiyorum ona bir yardım ederseniz mutlu olurum 8 GB' lik alacağım. Eğer babamı ikna edersem ekran kartıda aldırabilirim onun içinde bir yardım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı