Laptopumda 2. ekran kartım devreye girmiyor

Ugur381

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Laptopumda bir sıkıntım var. Kendisinde 2 tane ekran kartı GeForce 940MX ve Intel HD grapics 620 bulunmakta. Görev yöneticisinden baktığımda Intel Graphics üzerinden oynuyorum ve bunu değiştiremiyorum. NVIDIA denetim masasasına girmek istediğimde ise şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz yazıyor ve açılmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Sistem özelliklerim Intel i5 işlemci, 8 GB RAM DDR4, 1000GB HDD.

Öncelikle merhaba. Laptopumda bir sıkıntım var. Kendisinde 2 tane ekran kartı GeForce 940MX ve Intel HD grapics 620 bulunmakta. Görev yöneticisinden baktığımda Intel Graphics üzerinden oynuyorum ve bunu değiştiremiyorum. NVIDIA denetim masasasına girmek istediğimde ise şu anda NVIDIA GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz yazıyor ve açılmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? Sistem özelliklerim Intel i5 işlemci, 8 GB RAM DDR4, 1000GB HDD.

Dediğin bilgisayar F5-573G laptop galiba, bende ona sahibim ayrıca bende NVIDIA 940MX kullanıyorum Intel Graphics'i kullanamıyorum :) ama başlangıçta direkt NVIDIA gelmişti ben hiçbir şey yapmadım.

Dediğin bilgisayar F5-573G laptop galiba, bende ona sahibim ayrıca bende NVIDIA 940MX kullanıyorum Intel Graphics'i kullanamıyorum :) ama başlangıçta direkt NVIDIA gelmişti ben hiçbir şey yapmadım.

Ben sıfırladım bilgisasyarı o yüzden önceden çalışıyordu.

İyi hoşta DDU ya nasıl gireceğim?
DDU indirmeniz gereken bir program ama sizin ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. Çünkü bilgisayarı sıfırladım demişsiniz. Bilgisayarınızda şu an ekran kartınızın sürücüsü bulunmuyor. Sürücüyü yüklemeniz yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı