F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Ağustos 2022 #41 bilgessss dedi: Bilgiseyarcıya götüreceğim elime yüzüme bulaştırıcağım yoksa, şuan vidaları geri takıyorum sıkıyorum, çünkü vidalar açarken çok yumuşaktı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmekle hata edersiniz, bari düzgün bir bilgisayarcıya götürün mahalle bakkalına götürmeyin. Ram çalmakta ustalar.
bilgessss dedi: Bilgiseyarcıya götüreceğim elime yüzüme bulaştırıcağım yoksa, şuan vidaları geri takıyorum sıkıyorum, çünkü vidalar açarken çok yumuşaktı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcıya götürmekle hata edersiniz, bari düzgün bir bilgisayarcıya götürün mahalle bakkalına götürmeyin. Ram çalmakta ustalar.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2022 #42 F 16 Fighting Falcon dedi: Bilgisayarcıya götürmekle hata edersiniz, bari düzgün bir bilgisayarcıya götürün mahalle bakkalına götürmeyin. RAM çalmakta ustalar. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'u silmiştim küçükken, "no boot device" deyince "kardeşim HDD bozuk" dedi. Sonra 1 TB HDD'yi çaldı.
F 16 Fighting Falcon dedi: Bilgisayarcıya götürmekle hata edersiniz, bari düzgün bir bilgisayarcıya götürün mahalle bakkalına götürmeyin. RAM çalmakta ustalar. Genişletmek için tıkla... Ben Windows'u silmiştim küçükken, "no boot device" deyince "kardeşim HDD bozuk" dedi. Sonra 1 TB HDD'yi çaldı.
esyal21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 2.334 Çözümler 11 Yer İstanbul 5 Ağustos 2022 #43 bilgessss dedi: Sallayınca ses geliyor, çok korkuyorum halihazırda bir şey görünmüyor satabil çalışıyor ne yapmam lazım evde? En kötü bilgiseyarcıya götüreceğim. HDD değil SSD kullanıyorum, dizimden düştü 5-15 cm arası bir mesafe dizimden açıkken düştü. Laptop https://www.hepsiburada.com/asus-d5...e-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00001ATMM8. Genişletmek için tıkla... İçini açıp bi bakın zarar gören varmı diye.Ben 4 sene önce 1 metre yukardan düşürmüştüm hiçbirşey olmamıştı.
bilgessss dedi: Sallayınca ses geliyor, çok korkuyorum halihazırda bir şey görünmüyor satabil çalışıyor ne yapmam lazım evde? En kötü bilgiseyarcıya götüreceğim. HDD değil SSD kullanıyorum, dizimden düştü 5-15 cm arası bir mesafe dizimden açıkken düştü. Laptop https://www.hepsiburada.com/asus-d5...e-15-6-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00001ATMM8. Genişletmek için tıkla... İçini açıp bi bakın zarar gören varmı diye.Ben 4 sene önce 1 metre yukardan düşürmüştüm hiçbirşey olmamıştı.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Ağustos 2022 #44 Aqely dedi: Ben Windows'u silmiştim küçükken, "no boot device" deyince "kardeşim HDD bozuk" dedi. Sonra 1 TB HDD'yi çaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar arasında Komünizm yaygın genelde. senden çaldığı parçayı kendine aldı, başkasından çaldı sana taktı ve eskisini başkasına taktı. Herkesin HDD’si oldu böylece.
Aqely dedi: Ben Windows'u silmiştim küçükken, "no boot device" deyince "kardeşim HDD bozuk" dedi. Sonra 1 TB HDD'yi çaldı. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar arasında Komünizm yaygın genelde. senden çaldığı parçayı kendine aldı, başkasından çaldı sana taktı ve eskisini başkasına taktı. Herkesin HDD’si oldu böylece.
bilgessss Femtopat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Ağustos 2022 #45 Abim açıp baktı kırıp birşey yoktu, içindeki tozları temizledik.