R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Laptopumun altı ateş gibi yanıyor, elimi 5 saniye falan tutamıyorum, ciddi bir hasar veriri mi? Nasıl engellerim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Laptopumun altı ateş gibi yanıyor, elimi 5 saniye falan tutamıyorum, ciddi bir hasar veriri mi? Nasıl engellerim?
Carl CJ Johnson Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2025 #11 raxee dedi: Herhangi bir bilgisayarcı yapar mı temizlemeyi? Üzerinden bayağı bir zaman geçti ciddiye almadım o zaman kalıcı hasar falan vermemiştir herhalde? Genişletmek için tıkla... Yapar ama @xquerzy hocamın da dediği gibi kalite bir yere yaptır. Belki daha çok para alır ama bilgisayarının sağlam kalma olasılığı da artar. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Herhangi bir bilgisayarcı yapar mı temizlemeyi? Üzerinden bayağı bir zaman geçti ciddiye almadım o zaman kalıcı hasar falan vermemiştir herhalde? Genişletmek için tıkla... Yapar ama @xquerzy hocamın da dediği gibi kalite bir yere yaptır. Belki daha çok para alır ama bilgisayarının sağlam kalma olasılığı da artar.
KS KS R raxee Centipat Katılım 10 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #12 Carl CJ Johnson dedi: Yapar ama @xquerzy hocamın da dediği gibi kalite bir yere yaptır. Belki daha çok para alır ama bilgisayarının sağlam kalma olasılığı da artar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o karıncalar temizlettirdikten sonra bile onarılmayacak bir hasar vermişmidir bilgisayara? Artı 0 Eksi
Carl CJ Johnson dedi: Yapar ama @xquerzy hocamın da dediği gibi kalite bir yere yaptır. Belki daha çok para alır ama bilgisayarının sağlam kalma olasılığı da artar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki o karıncalar temizlettirdikten sonra bile onarılmayacak bir hasar vermişmidir bilgisayara?
Cemal Burhan Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 528 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Aspire V3-772G Intel i5 4210M - GTX850M - 12GB DDR3 RAM - 500GB Samsung 860 Evo SSD - 1 TB HDD - Windows 8.1 Single Language Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 30 Ocak 2025 #13 raxee dedi: Hocam peki o karıncalar temizlettirdikten sonra bile onarılmayacak bir hasar vermişmidir bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Laptopunuz çalışıyorsa ve ısınma dışında bir sorunu yoksa hiçbirşey olmaz kafaya takmayın. Bilgisayar ısındığında parçaların zarar görmemesi için performans düşürür frekans kısar ve işlemci ve gpu zarar görmez. Artı 0 Eksi
raxee dedi: Hocam peki o karıncalar temizlettirdikten sonra bile onarılmayacak bir hasar vermişmidir bilgisayara? Genişletmek için tıkla... Laptopunuz çalışıyorsa ve ısınma dışında bir sorunu yoksa hiçbirşey olmaz kafaya takmayın. Bilgisayar ısındığında parçaların zarar görmemesi için performans düşürür frekans kısar ve işlemci ve gpu zarar görmez.