Laptopun bataryası %0

mamosen

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayrın şarzı en fazla %3 çıkıyor sonra kapanıyor bu da battarya raporu file:///C:/Users/Mamosen/battery-report.html

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-11_185516846.png
    resim_2024-07-11_185516846.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bilgisayrın şarzı en fazla %3 çıkıyor sonra kapanıyor bu da battarya raporu file:///C:/Users/Mamosen/battery-report.html
Dostum batarya raporu bu şekilde atılmaz. Bir tane platforma yükleyip linkini göndermeniz gerekli.
Büyük ihtimalle batarya ömrü bitmiş yapacak bir şey yok.

Mediafire yüklemeniz lazım.

Çok anlamam ama bence batarya ile ilgili değil. Tamam batarya da çok kötü durumda ama bence bununla alakalı değil.
Şarj ederken aşırı yük gerektiren şeyler yapıyor musunuz?
Bir gece boyunca şarjda bırakın sabah yeniden bakın eğer hala %3 ise belki bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz. Büyük ihtimalle batarya değişimi yaptıracaktır.

Çok anlamam ama bence batarya ile ilgili değil. Tamam batarya da çok kötü durumda ama bence bununla alakalı değil.
Şarj ederken aşırı yük gerektiren şeyler yapıyor musunuz?
Bir gece boyunca şarjda bırakın sabah yeniden bakın eğer hala %3 ise belki bir bilgisayarcıya götürebilirsiniz. Büyük ihtimalle batarya değişimi yaptıracaktır.

Bunu attıktan sonra %23 kadar geldi kapandı ama dün akşam şarja bırakmıştım uyandığım açtığımda %0'dı daha önce böyle bir şey olamdı dün akşamda bayağı fırtına koptu bizim orada ondan sonra başladı.

Servise ver. Garanti kapsamında bozulan anakart kısımlarını tamir edip bataryayı değiştirsinler.

Servise ver. Garanti kapsamında bozulan anakart kısımlarını tamir edip bataryayı değiştirsinler.

Bir de bir şey fark ettim bilgisayar kapanınca sadece fişi çıkarıp takınca geri çalışıyor öbür türlü çalışmıyorşarz kablosunun fişini çekince sadece sence adaptörde bir sıkıntı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı