Laptopun bataryası öldü mü?

Kaan BRT

Hectopat
Katılım
15 Haziran 2019
Mesajlar
169
Arkadaşlarla lethal Company oynuyorduk. sonrasında kulaklığı çıkardım ve fanların düşük modda olduğunu fark ettim. Ekran kartının derecesini baktığımda 86 derece yazıyordu. Hemen fanları Turbo moda çekmeye çalıştım fakat olmadı yeniden başlattım son güncellemeyi yükledim fakat durum hala aynı. Ayrıca laptopumun Control merkezinde şöyle bir yazı var.

1705091568693.png
 
Arkadaşlarla lethal Company oynuyorduk. Sonrasında kulaklığı çıkardım ve fanların düşük modda olduğunu fark ettim. Ekran kartının derecesini baktığımda 86 derece yazıyordu. Hemen fanları Turbo moda çekmeye çalıştım fakat olmadı yeniden başlattım son güncellemeyi yükledim fakat durum hala aynı. Ayrıca laptopumun Control merkezinde şöyle bir yazı var.

Eki Görüntüle 2082704

Batarya için "değişim önerilir" uyarısı verilmiş laptopu ne zaman aldınız? Ayrıca 86 normal sayılır.
 
Pek problem görünmüyor. Ne zaman aldığınız ve ne sıklıkla kullandığınız gibi etkenlerden kaynaklı olacaktır. Kaldı ki mutlaka sürekli şarj da bırakmanız iyi olacaktır. Sadece 1-2 Hafta kullanmanız sağlık açısından iyi olur. Onun dışında döngüye gireceği için ömründen yersiniz.
 
Pek problem görünmüyor. Ne zaman aldığınız ve ne sıklıkla kullandığınız gibi etkenlerden kaynaklı olacaktır. Kaldı ki mutlaka sürekli şarj da bırakmanız iyi olacaktır. Sadece 1-2 hafta kullanmanız sağlık açısından iyi olur. Onun dışında döngüye gireceği için ömründen yersiniz.

Zaten aldığım günden beri çok az bataryadan kullanıldı genellikle oyun için kullandığım için. Ama bu fan gücünü ayarlayamama olayı çok sıkıntı oldu oyuna girmeden önce fullüyordum ısınmıyordu cihaz.
 

Geri
Yukarı