Çözüldü Laptop'un Bluetooth'u kendiliğinden gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor.
Arkadaşlar laptopuma Bluetooth üzerinden cihaz bağlayacaktım fakat Windows ayarlarından Bluetooth'u aç gibi herhangi bir şey çıkmadı. Bildirim çubuğunda da Bluetooth seçeneğinin olmadığını gördüm. Daha sonra aygıt yöneticisine girdiğim zaman bluethoot simgesinin üzerinde ünlem "!" Simgesi vardı. Ben de ne olur ne omaz "Intel Driver Support Asistant" üzerinden tüm sürücülerimi güncelledim fakat çare olmadı. Bunun nedeni nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Resimler:

20200605_203053.jpg
20200605_202924.jpg
2020-06-05_LI.jpg
2020-06-05 (1)_LI.jpg

Kıymetli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
  1. Başlat menüsünden aygıt yöneticisi'ni arayın ve sonuçlardan Aygıt Yöneticisi'ni seçin.
  2. Listeden aygıtı sağ tıklatın.
  3. Görüntülenen menüde Kaldır'ı seçin.
  4. Aygıt kaldırıldıktan sonra menü çubuğunda Eylem'i seçin.
  5. Sürücüyü yeniden yüklemek için Donanım değişikliklerini tara'yı seçin.
  1. Başlat menüsünden aygıt yöneticisi'ni arayın ve sonuçlardan Aygıt Yöneticisi'ni seçin.
  3. Görüntülenen menüde Kaldır'ı seçin.
  4. Aygıt kaldırıldıktan sonra menü çubuğunda Eylem'i seçin.
  5. Sürücüyü yeniden yüklemek için Donanım değişikliklerini tara'yı seçin.

Çözüm

1. Başlat menüsünden aygıt yöneticisi'ni arayın ve sonuçlardan aygıt yöneticisi'ni seçin.

3. Görüntülenen menüde kaldır'ı seçin.

4. Aygıt kaldırıldıktan sonra menü çubuğunda eylem'i seçin.

5. Sürücüyü yeniden yüklemek için donanım değişikliklerini Tara'yı seçin.

Gerçekten oldu çok teşekkür ederim. Forumda sizin gibi insanların olması çok güzel.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı