I isogl Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 4 Haziran 2018 #1 Ekran kablosunu yanlışıkla kestim. Kestim derken kablolar kopmadı hepsi sağlam ama bilgisayarımın ekranı mavileşti. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş
Ekran kablosunu yanlışıkla kestim. Kestim derken kablolar kopmadı hepsi sağlam ama bilgisayarımın ekranı mavileşti. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 4 Haziran 2018 #2 Senlik bir şey yok artık direk tamire.
I isogl Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 4 Haziran 2018 #3 MB Lutz dedi: Senlik bir şey yok artık direk tamire. Genişletmek için tıkla... Ne kadar tutar sence
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 4 Haziran 2018 #4 isogl dedi: Ne kadar tutar sence Genişletmek için tıkla... Vallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı.
isogl dedi: Ne kadar tutar sence Genişletmek için tıkla... Vallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı.
I isogl Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 4 Haziran 2018 #5 MB Lutz dedi: Vallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı. Genişletmek için tıkla... Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saol
MB Lutz dedi: Vallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı. Genişletmek için tıkla... Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saol
MB Lutz Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 574 Çözümler 7 4 Haziran 2018 #6 isogl dedi: Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saol Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
isogl dedi: Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saol Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
A ANORM4L Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 86 4 Haziran 2018 #7 50 tl cik se yaptır hemen babamın yaklaşık 9 saat çalışmasına denk geliyo.
I isogl Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 4 Haziran 2018 #8 ANORM4L dedi: 50 tl cik se yaptır hemen babamın yaklaşık 9 saat çalışmasına denk geliyo. Genişletmek için tıkla... daha demin pc yi açtım kablo küçük bişe sipariş etsem kendim rahatça yaparım bu tepki ne anlamadım
ANORM4L dedi: 50 tl cik se yaptır hemen babamın yaklaşık 9 saat çalışmasına denk geliyo. Genişletmek için tıkla... daha demin pc yi açtım kablo küçük bişe sipariş etsem kendim rahatça yaparım bu tepki ne anlamadım
A ANORM4L Hectopat Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 86 4 Haziran 2018 #9 50 tl yi küçümsemen biraz abes olmuş
I isogl Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 8 4 Haziran 2018 #10 kablo bu ANORM4L dedi: 50 tl yi küçümsemen biraz abes olmuş Genişletmek için tıkla... hayır knk küçümsemedim bu aralar sıkışıgım en azından fiyat azda olsa küçük
kablo bu ANORM4L dedi: 50 tl yi küçümsemen biraz abes olmuş Genişletmek için tıkla... hayır knk küçümsemedim bu aralar sıkışıgım en azından fiyat azda olsa küçük