Ekran kablosunu yanlışıkla kestim. Kestim derken kablolar kopmadı hepsi sağlam ama bilgisayarımın ekranı mavileşti. Yardımlarınızı bekliyorum. @Recep Baltaş
Ne kadar tutar senceSenlik bir şey yok artık direk tamire.
Vallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı.Ne kadar tutar sence
Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saolVallahi tanıdık bulursan şanslısın. Benim arkadaşımda 50 liraya yaptırmıştı.
Rica ederim.Evt bende internete baktim sorun sadece kabloda degisirse is biter kabloda 30 tl fln adamda kendine 20 tl alsa 50 tlcik tutar ilvin icin cok saol
daha demin pc yi açtım kablo küçük bişe sipariş etsem kendim rahatça yaparım bu tepki ne anlamadım50 tl cik se yaptır hemen babamın yaklaşık 9 saat çalışmasına denk geliyo.
hayır knk küçümsemedim bu aralar sıkışıgım en azından fiyat azda olsa küçük50 tl yi küçümsemen biraz abes olmuş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.