Laptopun ekranı açılmıyor

ozersko

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Minecraft oynarken shader pack deniyordum biraz oyunda yürüyerek falan test ediyordum Shader'ı bir anda dondu bende oyun crash verdi herhalde diyerek alt F4 çektim. Ama masaüstüne atmadı siyah bir ekran vardı ve laptopun güç tuşuna basmama rağmen kapanmıyor ama klavye ve fanlar çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi günler. Minecraft oynarken shader pack deniyordum biraz oyunda yürüyerek falan test ediyordum Shader'ı bir anda dondu bende oyun crash verdi herhalde diyerek alt F4 çektim. Ama masaüstüne atmadı siyah bir ekran vardı ve laptopun güç tuşuna basmama rağmen kapanmıyor ama klavye ve fanlar çalışıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Şarjdan çekin bitmesini bekleyin veyahut bataryayı sökün altından.

Bataryayı çıkara biliyorsan bataryayı çıkar ve tak. Eğer yapamıyorsan CTRL + alt + del tuşlarına basıp oradan bilgisayarını kapatmayı dene.

Ctrl+Alt+Delete-Görev Yöneticisi-Yeni Görevi Çalıştır-explorer.exe yazmayı dener misiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı