Tunahan3344 Zeptopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 Tam ekranın piksel ve titreme var. Film izlerken yazıları göremiyorum. Yardımcı olur musunuz acaba? Böyle: Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
Tam ekranın piksel ve titreme var. Film izlerken yazıları göremiyorum. Yardımcı olur musunuz acaba? Böyle:
Lucy19 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #2 Ekran kartı Drive'lerını güncelleyip tekrar bakar mısın? Belki genel sürücülerinde bir eksiklik olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kartı Drive'lerını güncelleyip tekrar bakar mısın? Belki genel sürücülerinde bir eksiklik olabilir.
KS KS Tunahan3344 Zeptopat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #3 Lucy19 dedi: Ekran kartı Drive'lerını güncelleyip tekrar bakar mısın? Belki genel sürücülerinde bir eksiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel tekrardan yükledim hatta ama faydası olmadı maalesef. Artı 0 Eksi
Lucy19 dedi: Ekran kartı Drive'lerını güncelleyip tekrar bakar mısın? Belki genel sürücülerinde bir eksiklik olabilir. Genişletmek için tıkla... Hepsi güncel tekrardan yükledim hatta ama faydası olmadı maalesef.