CanMüd Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 34 23 Kasım 2019 #21 404NotFound dedi: Hocam bence servise verin. Hayatımda ilk kez böyle sorun gördüm. Annem Bilgisayar Öğretmeni' ydi ona sorduğumda hiç böyle bir şey görmedim dedi. Genişletmek için tıkla... Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler.
404NotFound dedi: Hocam bence servise verin. Hayatımda ilk kez böyle sorun gördüm. Annem Bilgisayar Öğretmeni' ydi ona sorduğumda hiç böyle bir şey görmedim dedi. Genişletmek için tıkla... Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler.
404NotFound Hectopat Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 659 Çözümler 1 23 Kasım 2019 #22 CanMüd dedi: Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnşaallah garanti kapsamındadır hocam. Size başarılar ve kolay gelmesi dileğiyle hocam.
CanMüd dedi: Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. İnşaallah garanti kapsamındadır hocam. Size başarılar ve kolay gelmesi dileğiyle hocam.
M MeksikaDalgası Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 10 2 Haziran 2020 #23 CanMüd dedi: Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de mevcut. Yeni oldu, geçer mi bilmiyorum. Siz ne yaptınız?
CanMüd dedi: Sınavlarımdan sonra gönderirim muhtemelen, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de mevcut. Yeni oldu, geçer mi bilmiyorum. Siz ne yaptınız?
CanMüd Decapat Katılım 11 Kasım 2018 Mesajlar 34 2 Haziran 2020 #24 MeksikaDalgası dedi: Aynı sorun bende de mevcut. Yeni oldu, geçer mi bilmiyorum. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Tamamen geçmedi sanırım ama hiç hissetmiyorum bile. Garantiye de göndermedim.
MeksikaDalgası dedi: Aynı sorun bende de mevcut. Yeni oldu, geçer mi bilmiyorum. Siz ne yaptınız? Genişletmek için tıkla... Tamamen geçmedi sanırım ama hiç hissetmiyorum bile. Garantiye de göndermedim.