Laptopun Ekranında İz oluşuyor

Bir süre başka bir ekranda açık bırakmayı dene.
Bir harici ekrandan mı bahsediyorsanız eğer şu an onu yapmamın imkanı yok maalesef. Birkaç dakika fazla bekleterek yeni bir fotoğraf çektim bu arada.
Ghost screen problemini telefonlarda, özellikle Xiaomi ve LG cihazlarda çok duydum fakat ilk kez Laptop ekranında olduğunu görüyorum. Asus destek ile iletişime geçin bence.
Hafta içi geçeceğim.

Dosya Ekleri

• 775388f2-b832-4b1c-8512-91db933ef495.jpg
    775388f2-b832-4b1c-8512-91db933ef495.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 60
Elimde ayrıca N550jk model bir notebook var. Onda bir süre sonra renkler vs iç içe geçme pembe ekran gibi sorunlar başladı. Başlarda ufak sonra iyice kullanılamaz oldu. Ben anakarta giden kablodan şüphelendim fakat sorun paneldeymiş dandik bir ekran takıp kullanmaya devam ediyorum. Acaba bunun gibi bir sorun olabilir mi?

Elimde ayrıca N550jk model bir notebook var. Onda bir süre sonra renkler vs iç içe geçme pembe ekran gibi sorunlar başladı. Başlarda ufak sonra iyice kullanılamaz oldu. Ben anakarta giden kablodan şüphelendim fakat sorun paneldeymiş dandik bir ekran takıp kullanmaya devam ediyorum. Acaba bunun gibi bir sorun olabilir mi?
Muhtemelen öyle.
Hayır ondan bahsetmiyorum, Chrome'de açık bırakıyorsunuz ya onun yerine görev yöneticisinde açık bırakın gibisinden.
Chrome'da göstermesi daha kolay olduğu için öyle yapıyordum, ders videosu izliyorum şu anda ve hala görüntü yapışmaya devam ediyor aynı şekilde. Yani sorun yazılımsal değil de panelde gibi geliyor bana.

Muhtemelen öyle.

Chrome'da göstermesi daha kolay olduğu için öyle yapıyordum, ders videosu izliyorum şu anda ve hala görüntü yapışmaya devam ediyor aynı şekilde. Yani sorun yazılımsal değil de panelde gibi geliyor bana.
Hocam bence servise verin. Hayatımda ilk kez böyle sorun gördüm. Annem Bilgisayar Öğretmeni' ydi ona sorduğumda hiç böyle bir şey görmedim dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı