Laptopun ESC tuşu çıkıyor

Ömerft12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sorunum şu: Laptopumun ESC tuşu dün yerinden çıktı, geri taktım ama bugün yine çıktı ve gene taktım. Laptop da 2 günlük, ne yapmamı önerirsiniz: Garantiye mi göndereyim yoksa bu normal bir durum mu?

Kargoda hırpalandığı için olmuştur, üretim hatasıdır, kullanılmıştır vb. vb. Direkt Hepsiburada'dan almışsınız ve 2 gün olmuş iade veya değişim talep edin hızlıca ilgileneceklerdir.

Kargoda hırpalandığı için olmuştur, üretim hatasıdır, kullanılmıştır vb. vb. Direkt Hepsiburada'dan almışsınız ve 2 gün olmuş iade veya değişim talep edin hızlıca ilgileneceklerdir.

Hocam ürün şimdi 14000 TL olmuş, ben ürünü 11750 TL iken aldım, şimdi iade etsem zarara girerim.

Peki ben bakarım, cevaplayanlara teşekkürler.

Arkadaşlar ürünü değiştirmek yerine biraz daha beklesem ve üründe bu sorun büyürse garantiye göndersem daha iyi olmaz mı? Çünkü bulunduğum yer hiç müsait bir yer değil beni 3-4 hafta uğraştırır. Yakında okul da başlıyor o da sıkıntı, zaman bulamam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ürünü değiştirmek yerine biraz daha beklesem ve üründe bu sorun büyürse garantiye göndersem daha iyi olmaz mı?
Garanti süreci çok daha uzun olabilir ve msi ın servisi ile ilgili bir kaç kötü yorum okumuştum. En iyisi değişim talep etmek tek sorun esc tuşu olmayabilir donanımsal arızalarda olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı