Laptopun garantisi 2 ay eksik görünüyor

sezginkiziltas

Decapat
İki gün önce HP bilgisayar aldım. 22 ay garantisi var görünüyor. 2 sene olması lazım. Sorgulattığım zaman Haziran'da garantisi başlamış görünüyor. Ne yapmalıyım? Trendyol'dan aldım bilgisayarı.

Ben de birisine N11 üzerinden Lenovo Laptop aldım 1 hafta önce. Aynı şekilde 2 ay önce başlamış gözüküyor. Sanırım satıcı bu ürünleri temin ettikten sonra garanti başlamış oluyor.

Ben de birisine N11 üzerinden Lenovo Laptop aldım 1 hafta önce. Aynı şekilde 2 ay önce başlamış gözüküyor. Sanırım satıcı bu ürünleri temin ettikten sonra garanti başlamış oluyor.

Garanti, kesilen fatura tarihi itibari ile başlar. Elinizdeki fatura hangi tarihte ise kanuni olarak garantinin başlangıç tarihi de odur.

Garanti süresi fatura kesim tarihinden itibaren başlar. Satın aldığınız yer HP ye şu seri numaralı ürün şu gün satıldı diye bilgi vermediği için sistem üreticisi HP bilgisayarın garantisini fabrikadan çıktığı gün başlatır. HP destek üzerinden faturanın fotoğrafını gönderin tarih düzeltilir.

İki gün önce HP bilgisayar aldım. 22 ay garantisi var görünüyor. 2 sene olması lazım. Sorgulattığım zaman Haziran'da garantisi başlamış görünüyor. Ne yapmalıyım? Trendyol'dan aldım bilgisayarı.
Kardeşim HP'nin sitesine gir destek kısmından faturanın resmini ve bilgilerini at düzeltiyorlar. Ya da ürününü kaydettir orada fatura tarhi isteyip otomatik uzatıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı