Laptopun kendi kendine uyku modundan çıkması

EggerR

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Chisinau
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524960550
Bazen laptopumu uyku moduna alıp, kapağını kapatıp bırakıyorum. yaklaşık 2 saat sonra kapağı kapalı olmasına rağmen uyku modundan çıktığını, çalışmaya başladığını görüyorum. Bunu engellemek adına; Ayarlar>Sistem>Güç ve uyku>Ek güç ayarları>Bİlgisayarın uyku moduna geçme ayarlarını değiştir>Gelişmiş güç ayarlarını değiştir>+Uyku>+Uyandırma zamanlayıcılarına izin ver'' sekmesini ''Pilde: devre dışı bırak, Prize takılı: Etkinleştir'' şeklinde görüyorum. Prize takılı sekmesini Devre dışı bırakıyorum ama aradan saatler geçtikten sonra baktığımda tekrar ''Etkinleştir'' olduğunu görüyorum.
Laptopumun kendi kendine uykudan çıkmaması için ne yapabilirim? (Windows 10 1803 son sürümündeyim.)
güç.PNG

Guc modunu "HP Tarafindan Onerilir" olandan Windows'un kendi guc modlarindan birine almayi deneyebilirsin. Ben genelde "Yuksek Performans" modunu oneriyorum. Bunu sectikten sonra da ayni ayarlara tekrar goz atabilirsin, sorun olmayacagini dusunuyorum.

Windows + X + Mobility Center'den guc modunu "Yuksek Performans" olarak ayarlayip tekrar dener misin?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı