artista Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 309 Çözümler 2 10 Nisan 2020 #11 Benim yapıyor olmam doğru olduğunu göstermez tabii ki. Tercih meselesi zarar verme ihtimali var. Dediğim gibi zarar verme korkusu olmadığı için gayet başarılı temizlik elde ediyorum.
Benim yapıyor olmam doğru olduğunu göstermez tabii ki. Tercih meselesi zarar verme ihtimali var. Dediğim gibi zarar verme korkusu olmadığı için gayet başarılı temizlik elde ediyorum.
Ard4x2 Decapat Katılım 12 Temmuz 2019 Mesajlar 492 Çözümler 2 10 Nisan 2020 #12 Ben en iyisi aşırı düşük hızda bir deneyeyim.
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 10 Nisan 2020 #13 Ard4x2 dedi: Merhaba. Başlık biraz garip gelebilir, haklısınız. Ama Laptop'um çok kirlendi. Süpürge ile temizlesem tuşlar çıkar mı? Tuşlar biraz hassas. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen mikrofiber bez ve camsil kullandım.
Ard4x2 dedi: Merhaba. Başlık biraz garip gelebilir, haklısınız. Ama Laptop'um çok kirlendi. Süpürge ile temizlesem tuşlar çıkar mı? Tuşlar biraz hassas. Genişletmek için tıkla... Ben şahsen mikrofiber bez ve camsil kullandım.