Hocam kullanmaya devam ederse ekranında kalıcı hasar bırakabilir ayriyetten ekrana para ödemek zorunda kalır bana kalırsa hemen tamir ettirmeli.Geçmiş olsun servise yollayın eğer sizin için problem teşkil etmiyorsa kullanmaya devam edin.
Hocam kullanmaya devam ederse ekranında kalıcı hasar bırakabilir ayrıyeten ekrana para ödemek zorunda kalır bana kalırsa hemen tamir ettirmeli.
Laptop markası ne hocam?
Ben Lenovo kullanırken böyle bir sorun yaşamıştım Lenovo laptopların bazı serilerinde kronik sorun olduğu söyleniyordu. Soruna gelirsek garantisi varsa kessinlikle servise gönderin eğer yoksa bildiğiniz güvendiğiniz iyi bir tamirciye götürün dikkat edin yoksa ekranda kalıcı hasar bırakabilir.
Zaten ilk başta servise göndersin dedim kullanımla ilgili bir sorun yoksa göndermesin dedim.
Bilmiyorum benim menteşesi kırıldığında ekranın çerçevesi full çıkmıştı hemen servise göndermiştim.Laptop Lenovo ama o siyah şeyin ne işe yaradiğini merak ettim önemli bir şeyse tamire göndereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.