Laptopun mouse pad ve klavye nasıl temizlenir?

oguzh4nn31

Decapat
Makaleler
1
Ablam oje yapıştırıcısını bilgisayardaki bir tuşa ve mouse padin üstüne etrafına dökmüş ve kurumuş bunları çıkartamıyorum. Nasıl çıkartacağım lekeleri?

Asetonla çıkar belki

Ablam oje yapıştırıcısını bilgisayardaki bir tuşa ve mouse padin üstüne etrafına dökmüş ve kurumuş bunları çıkartamıyorum. Nasıl çıkartacağım lekeleri?
İzopropil alkol ile kulak temizleme çubuğu ile bastırmadan ovala. Çok bastırırsan boyayı aşındırabilir. Asenton da olur ama o bi tık daha zarar verebilir.

İzopropil alkol daha iyi olur. Aseton boya cinsine göre zarar verebilir.
laptopun yanındaki stickerında üzerine gelmiş tırnağımla çıkarttım diğer yerlerede aynısını yapayımmı

arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim çıkmıyor bu.

Son düzenleme:
laptopun yanındaki stickerında üzerine gelmiş tırnağımla çıkarttım diğer yerlerede aynısını yapayımmı

arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim çıkmıyor bu.
Kurusa bile alkolle daha rahat çıkar takma kafana. Yarın eczaneden falan alırsın.

Kurusa bile alkolle daha rahat çıkar takma kafana. Yarın eczaneden falan alırsın.
ağlıyorum şuan gidip ablamı kafasından bıçaklamak üzereyim beyaz sirkeli ıslak mendillede denedim oda olmadı çok aşırı sinirliyim

ağlıyorum şuan gidip ablamı kafasından bıçaklamak üzereyim beyaz sirkeli ıslak mendillede denedim oda olmadı çok aşırı sinirliyim
Kardeşim izopropil alkol ile yarın silersin ne kadar abarttın. Altı üstü bilgisayara bir kaç damla oje sürülmüş. Boyası kalksa ne olacak sanki?

Kardeşim izopropil alkol ile yarın silersin ne kadar abarttın. Altı üstü bilgisayara bir kaç damla oje sürülmüş. Boyası kalksa ne olacak sanki?
ojenin yapıştırıcısı damlamış ve damla halinde kurumuş alkol bunu nasıl çıkartır hocam deliriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…