oguzh4nn31
Decapat
- Makaleler
- 1
Ablam oje yapıştırıcısını bilgisayardaki bir tuşa ve mouse padin üstüne etrafına dökmüş ve kurumuş bunları çıkartamıyorum. Nasıl çıkartacağım lekeleri?
İzopropil alkol ile kulak temizleme çubuğu ile bastırmadan ovala. Çok bastırırsan boyayı aşındırabilir. Asenton da olur ama o bi tık daha zarar verebilir.Ablam oje yapıştırıcısını bilgisayardaki bir tuşa ve mouse padin üstüne etrafına dökmüş ve kurumuş bunları çıkartamıyorum. Nasıl çıkartacağım lekeleri?
yakmaz mıİzopropil alkol ile kulak temizleme çubuğu ile bastırmadan ovala. Çok bastırırsan boyayı aşındırabilir. Asenton da olur ama o bi tık daha zarar verebilir.
İzopropil alkol daha iyi olur. Aseton boya cinsine göre zarar verebilir.yakmaz mı
laptopun yanındaki stickerında üzerine gelmiş tırnağımla çıkarttım diğer yerlerede aynısını yapayımmıİzopropil alkol daha iyi olur. Aseton boya cinsine göre zarar verebilir.
Kurusa bile alkolle daha rahat çıkar takma kafana. Yarın eczaneden falan alırsın.laptopun yanındaki stickerında üzerine gelmiş tırnağımla çıkarttım diğer yerlerede aynısını yapayımmı
arkadaşlar kafayı sıyırmak üzereyim çıkmıyor bu.
ağlıyorum şuan gidip ablamı kafasından bıçaklamak üzereyim beyaz sirkeli ıslak mendillede denedim oda olmadı çok aşırı sinirliyimKurusa bile alkolle daha rahat çıkar takma kafana. Yarın eczaneden falan alırsın.
Kardeşim izopropil alkol ile yarın silersin ne kadar abarttın. Altı üstü bilgisayara bir kaç damla oje sürülmüş. Boyası kalksa ne olacak sanki?ağlıyorum şuan gidip ablamı kafasından bıçaklamak üzereyim beyaz sirkeli ıslak mendillede denedim oda olmadı çok aşırı sinirliyim
ojenin yapıştırıcısı damlamış ve damla halinde kurumuş alkol bunu nasıl çıkartır hocam deliriyorumKardeşim izopropil alkol ile yarın silersin ne kadar abarttın. Altı üstü bilgisayara bir kaç damla oje sürülmüş. Boyası kalksa ne olacak sanki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.