Çözüldü Laptopun mouse'unu devre dışı bırakmaya çalışırken klavye devre dışı kaldı ve bilgisayarı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SimonFive

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Herkese selamlar, benim ana bilgisayarım serviste ve bende o süre zarfı boyunca, oyun oynamak için eski laptopumu kullanıyorum.

Mousu devre dışı bırakayım derken, klavyeyi bırakmışım..

Cihazı yeniden başlattım, şuan PIN ekranında kaldım nasıl geri çalıştıracağım? Bir yolu falan yok mu? Başlangıç ekranında kaldım şuan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Nasıl açıyoruz? Ekran klavyesini?

Başlangıç ekranında yani.

Tamamdır halletim,başlangıç kısmında şifre kısmına girin sağ en alta bakın, orda insan şekli gibi bir şey olur ona basın sonra açılıyor ekran klavyesi.

Tamamdır halletim,başlangıç kısmında şifre kısmına girin sağ en alta bakın, orda insan şekli gibi bir şey olur ona basın sonra açılıyor ekran klavyesi.
Herkese selamlar, benim ana bilgisayarım serviste ve bende o süre zarfı boyunca, oyun oynamak için eski laptopumu kullanıyorum.

Mousu devre dışı bırakayım derken, klavyeyi bırakmışım..

Cihazı yeniden başlattım, şuan PIN ekranında kaldım nasıl geri çalıştıracağım? Bir yolu falan yok mu? Başlangıç ekranında kaldım şuan.
Mause hala kullanılıyorsa ekran klavyesini kullan.

Hocam yeniden başlatınca otomatik olarak geri alması lazım. Eğer olmuyorsa başka bir USB klavye kullanıp deneyebilirsiniz.
Cmd ile yapmıştım yeniden başlattım ancak olmuyor, ana bilgisayarımda kullandığım klavyede wireles mecbur usb klavye alacağım galiba, böyle kalmasını istemiyorum şahsen eskide olsa bir zamanlar bana ev sahipliği yapıyordu.

Mause hala kullanılıyorsa ekran klavyesini kullan.
Laptopmun mouse ve kendi mousun çalışıyor evet, ekran klavyesinde tuşlar falan varmı? Cmdden tekrardan aktifleşmen için kod girmem gerek çünkü.

Cmd ile yapmıştım yeniden başlattım ancak olmuyor, ana bilgisayarımda kullandığım klavyede wireles mecbur usb klavye alacağım galiba, böyle kalmasını istemiyorum şahsen eskide olsa bir zamanlar bana ev sahipliği yapıyordu.

Laptopmun mouse ve kendi mousun çalışıyor evet, ekran klavyesinde tuşlar falan varmı? Cmdden tekrardan aktifleşmen için kod girmem gerek çünkü.
Evet var.

Nasıl açıyoruz? Ekran klavyesini?

Başlangıç ekranında yani.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı