Lanchan
Hectopat
Kötü olan hiçbir şey.
Plan ayarını değiştire bas oradan bütün her şeyi %100 yap pil kullanımıda yüksek performans.
Kötü olan hiçbir şey.
Hocam sadece Dengeli modu varsa onun üzerınden herşeyi full çekin..
buldum ama düzelmedi
1 2 aylık laptop sıfırdan farksız çok zor o olasılıkYani dostum, en son söyleyebileceğim şey ekran kartı ölmüş olabilir. Ama çok da düşünmüyorum öyle olduğunu.
Hiçbiri işe yaramazsa bağlantıdaki adımları izleyerek Temiz Önyükleme gerçekleştiriniz.İşte olmuyor sorun orada sadece dengeli var kodlarla falan da olmuyor
ilk söylediğiniz haricinde hiçbiri işe yaramıyor ilk dediğinizi daha deneyemedimHiçbiri işe yaramazsa bağlantıdaki adımları izleyerek Temiz Önyükleme gerçekleştiriniz.
Hocam bunu dener misiniz kod denedim diyorsunuz ama belki düzelir.
Bilgisayarda NiHAi PERFORMANS güç seçeneği oluşturma
Ek olarak belki bu driverlerde sorun vardır.
Eki Görüntüle 1363200
Hocam bunada göz atın.
Kaynak:Windows 10 Güç Modları Hiç Bir Etki Yaratmıyor - Microsoft ...
1)Arama kutusuna Sorun Giderici yazıp Enter'a basınız.
Sorun Giderme'yi seçiniz. Tümünü görüntüle'ye tıklayıp Güç'ü seçiniz.
İleri'yi tıklayarak ekrandaki talimatları izleyiniz.
2)Başlangıç menüsünde cmd yazarak Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırınız.
Aşağıdaki komutu yazıp Enter'a basınız:
powercfg –restoredefaultschemes
İlk söylediğiniz haricinde hiçbiri işe yaramıyor ilk dediğinizi daha deneyemedim
Bir de şöyle bir durum var aynı marka model diğer laptopların alttan aydınlatması yok 4 çekirdekler ve diğer özelliklerinin hepsi aynı ama aynı marka model benim laptopumda alttan aydınlatma da var çekirdek sayısı da 8 anlamadım üretim hatası falan mı var acaba darboğaz mı oluyor
çok garip yani aynı marka model şekli dahi aynı ama o laptoplarda parmak izi okuyucu var benim pc de altı aydınlatma var parmak izi okuyucu yok ve 8 çekirdekBana hiç normal gelmedi bu. Üretim hatasıda olamaz, darboğaz zaten devamlı olur olacaksa.
Çok garip yani aynı marka model şekli dahi aynı ama o laptoplarda parmak izi okuyucu var benim PC de altı aydınlatma var parmak izi okuyucu yok ve 8 çekirdek
experience kullanmıyorum daha kötü fps verdiriyorHocam daha şimdi aklıma geldi, NVIDIA Experience üzerinde WhisperMode falan açık mı? Benimki geçenlerde açık kalmış 30 FPS ile kasa kasa oyun oynadım.
Experience kullanmıyorum daha kötü FPS verdiriyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.