NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #1 Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var.
Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var.
Çözüm Blackbeard 17 Şubat 2024 Çok fazla dökmediysen bir şey olmaz. Yalnız ekranı açık bırakarak L şeklinde ters çevirmen lazım. Öbür türlü İçinde olan su böyle ekranın içine akar.
Çok fazla dökmediysen bir şey olmaz. Yalnız ekranı açık bırakarak L şeklinde ters çevirmen lazım. Öbür türlü İçinde olan su böyle ekranın içine akar.
Ç Çaçoo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 53 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus dual 4060, Intel i5-13500 , 32gb ram, 1.5tb m.2 ssd , Gigabyte 750w gold psu , Lian li a3 cam-ahşap mATX kasa Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Benimkinin üstüne kuru fasulye döküldü bir şey olmadı sadece bilgisayarı bir süre kullanmayın soda azıcık kurusun. Artı 0 Eksi
Benimkinin üstüne kuru fasulye döküldü bir şey olmadı sadece bilgisayarı bir süre kullanmayın soda azıcık kurusun.
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #3 Ters çevirdin mi? Umarım direkt kapatmışsındır imkanın varsa içine kontrol et hiçbir parçaya ellemeden. Artı 0 Eksi
Ters çevirdin mi? Umarım direkt kapatmışsındır imkanın varsa içine kontrol et hiçbir parçaya ellemeden.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 17 Şubat 2024 #4 NormalVatandas dedi: Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var. Genişletmek için tıkla... Pirinç yatır direk. 1 hafta yatsın. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var. Genişletmek için tıkla... Pirinç yatır direk. 1 hafta yatsın.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #5 HYRAXA dedi: Ters çevirdin mi? Umarım direkt kapatmışsındır imkanın varsa içine kontrol et hiçbir parçaya ellemeden. Genişletmek için tıkla... Şimdi döküldü iki dakika önce. 555108 dedi: Pirinç yatır direk. 1 hafta yatsın. Genişletmek için tıkla... Çok az bir şey hocam yani 20ml' yi geçmez bence. O kadar gerek toktue bence. Artı 0 Eksi
HYRAXA dedi: Ters çevirdin mi? Umarım direkt kapatmışsındır imkanın varsa içine kontrol et hiçbir parçaya ellemeden. Genişletmek için tıkla... Şimdi döküldü iki dakika önce. 555108 dedi: Pirinç yatır direk. 1 hafta yatsın. Genişletmek için tıkla... Çok az bir şey hocam yani 20ml' yi geçmez bence. O kadar gerek toktue bence.
HYRAXA Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.972 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU RTX 3050 6GB CPU AMD Ryzen 5 7640HS RAM : 2X8 16 GB DDR5 işletim sistemi: Windows 11 Pro Laptop: HP Victus 16-S0057NT Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #6 NormalVatandas dedi: Şimdi döküldü iki dakika önce. Genişletmek için tıkla... En iyisi birkaç gün kullanma bataryanın gücünü kesip. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Şimdi döküldü iki dakika önce. Genişletmek için tıkla... En iyisi birkaç gün kullanma bataryanın gücünü kesip.
5 555108 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 5.336 Çözümler 3 17 Şubat 2024 #7 NormalVatandas dedi: Şimdi döküldü iki dakika önce. Çok az bir şey hocam yani 20ml' yi geçmez bence. O kadar gerek toktue bence. Genişletmek için tıkla... Gene de yatır 1 hafta n'olur n'olmaz. Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Şimdi döküldü iki dakika önce. Çok az bir şey hocam yani 20ml' yi geçmez bence. O kadar gerek toktue bence. Genişletmek için tıkla... Gene de yatır 1 hafta n'olur n'olmaz.
KS KS NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.774 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #8 HYRAXA dedi: En iyisi birkaç gün kullanma bataryanın gücünü kesip. Genişletmek için tıkla... Şarjda değildi. Artı 0 Eksi
HYRAXA dedi: En iyisi birkaç gün kullanma bataryanın gücünü kesip. Genişletmek için tıkla... Şarjda değildi.
TunasKakaleys Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 371 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #9 NormalVatandas dedi: Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var. Genişletmek için tıkla... Benim de Lenovo laptopu'ma limonlu kola döküldü hem de 1 bardak ama hemen kapattım iyice sildim bir tek USB girişleri çalısmadı onları da sıcak hava ile buharlaştırdım ve bir şey olmadı Artı 0 Eksi
NormalVatandas dedi: Lenovo model bilgisayarımda touchpadin alt kısmına ve altına limonlu soda döküldü. Hemen sildim. Bir problem yapar mı? Travmam var. Genişletmek için tıkla... Benim de Lenovo laptopu'ma limonlu kola döküldü hem de 1 bardak ama hemen kapattım iyice sildim bir tek USB girişleri çalısmadı onları da sıcak hava ile buharlaştırdım ve bir şey olmadı
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 17 Şubat 2024 #10 2-3 gün kullanmayın. Artı 0 Eksi