Laptopun üzerine bastıktan sonra ekran yarası oluştu

Aaras12

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Arkadaşlar karanlıktayken laptopun üzerine bastım yanlışlıklar, acil yardım. Ekran çalışıyor sadece ekrandaki yarayı göstermek için arkaya siyah wallpaper fotoğraf koydum. Bunu düzeltebilir miyim yoksa teknik servise götürmem gerekir mi? Gerekeirse böyle bir ekran yarası bana kaç paraya patlar? Cevaplarınızı bekliyorum.

1733682673906.jpeg

1733682686276.jpeg

1733682660528.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar karanlıktayken laptopun üzerine bastım yanlışlıklar, acil yardım. Ekran çalışıyor sadece ekrandaki yarayı göstermek için arkaya siyah wallpaper fotoğraf koydum. Bunu düzeltebilir miyim yoksa teknik servise götürmem gerekir mi? Gerekeirse böyle bir ekran yarası bana kaç paraya patlar? Cevaplarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 2370062

Eki Görüntüle 2370063

Eki Görüntüle 2370060

Bir şey denemenizi tavsiye etmiyorum daha çok zarar verebilirsiniz şu anlık sıkıntı çıkarmıyorsa böyle kullanın rahatsız ediyorsa teknik servise vermeniz en iyisi olacaktır.

Ekran testleri vardır ayarlarda, bir uygulayıp ölü piksel oluşmuş mu kontrol etmek gerek. Ölü piksel oluştu ise tamiri mümkün değil diye biliyorum, panel değişimi olur. Ölü piksel yoksa ve grafik işleri ile uğraşmıyorsanız bu şekilde idare edebilirsiniz. Paneli değiştireceğiniz zaman çıkan paneli de kusurunu belirtip piyasanın altına satabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı