Laptopun yanında gelen koruma köpüklerinin kaybolması iadeyi zorlaştırır mı?

@tempZ hocam ne diyorsunuz bu duruma? Kim neyi hak etti hocam? İşinizi neden şansa bıraktınız? İade almayacaklarsa ne olacak ya da kargo hasar görürse ne olacak?

Hocam nasıl paketlenecegini bilmiyorum ilk defa böyle bir şey iade ettim şansa bırakmak istemedim biraktirdilar köpükler falan nerede dediğimde attık dedi ailem ama saklamışlar meğerse ve ailem hakketti bu durumu hocam
Ben ne diyeyim hocam? Tam olarak ne dememi bekliyorsunuz?

Arkadaşa köpüğün değil, sağlam paketlemnin sorunlu olacağını söyledim. Arkadaşta riski alıp yollamış. Kaldı ki köpük zaten ellerindeymiş...
Köpük elimde olmadığını sanıyorum ta ki bu saate kadar yapacağım bisey yok şuan oturup bekliyecem
Köpüksüz, korumasız yollamış. 😖 Kargo çalışanlarını biliyorsunuz, oradan oraya kargo kutularını atıyorlar, umarım laptop hasar görmez.
Hocam kırılma riski olan eşyalara özen gosteriyorlardir diye biliyorum ve öyle olması lazım ztn

Hocam nasıl paketlenecegini bilmiyorum ilk defa böyle bir şey iade ettim şansa bırakmak istemedim biraktirdilar köpükler falan nerede dediğimde attık dedi ailem ama saklamışlar meğerse ve ailem hakketti bu durumu hocam

Köpük elimde olmadığını sanıyorum ta ki bu saate kadar yapacağım bisey yok şuan oturup bekliyecem

Hocam kırılma riski olan eşyalara özen gosteriyorlardir diye biliyorum ve öyle olması lazım ztn
Ah be hocam ah be 🙁 "Ailem hak etti." demeniz beni üzdü, ailenize de kızmayın bu durum için. 😔 Kırılma riski olan eşyalara çok da özen göstermiyorlar hocam, "kırılırsa sorumluluk almayız." demişler zaten. Pahalı bir laptop muydu aldığınız? Modeli neydi?

Ah be hocam ah be 🙁 "Ailem hak etti." demeniz beni üzdü, ailenize de kızmayın bu durum için. 😔 Kırılma riski olan eşyalara çok da özen göstermiyorlar hocam, "kırılırsa sorumluluk almayız." demişler zaten. Pahalı bir laptop muydu aldığınız? Modeli neydi?

Acer Nitro 5 35 40k civarı bir şeydi

Hocam şu an adresime iade isteyebilirim geri alsam mı ne dersiniz bir de Ailem sonuna kadar hak etti olan şeyi emin olmadan yok dersen elimden gelen bir şey olmaz ve suçu olduğu halde bana kızması ayrı sinirime gitti o yüzden hakettiler hocam

Şu an kargo yola çıkmış mı? Geri alıp ne yapacaksınız?

Hocam laptopu kutuya öylece mi koydunuz? Koruma falan sardınız mı yani laptopa? Ben biliyorum Acer Nitro 5'lerin köpüklerini, 2 tane köpüğü oluyor laptopu saran. Siz ekstradan bir önlem aldınız mı?
Hocam sadece çizilmeye engel olacak kumaşları koydum gönderdim hiç köpük vs yok direk kutu içinde bez ile beraber

Hocam sadece çizilmeye engel olacak kumaşları koydum gönderdim hiç köpük vs yok direk kutu içinde bez ile beraber
Ama hocam öyle de laptop kutuda sallanmaz mı? Köpük olmadan nasıl sabit kalacak laptop? Satıcı bu durumu nasıl karşılayacak sizce? 35-40 bin TL'lik bir laptoptan bahsediyoruz, satıcı bu duruma olumlu bakmayabilir, laptop kargo esnasında zarar görebilir. @tempZ hocam, siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz?

Ama hocam öyle de laptop kutuda sallanmaz mı? Köpük olmadan nasıl sabit kalacak laptop? Satıcı bu durumu nasıl karşılayacak sizce? 35-40 bin TL'lik bir laptoptan bahsediyoruz, satıcı bu duruma olumlu bakmayabilir, laptop kargo esnasında zarar görebilir. @tempZ hocam, siz bu duruma nasıl bakıyorsunuz?
Hocam şuan ne olacağı pek umurumda değil sallanmıyor laptop içinde onu denedim pek. Bisey olacağını sanmıyorum satıcı olumsuz karşılar illaki

İadem red yerse tekrar kutulayıp İade talebi oluşturula biliyor mu?

Hocam şuan ne olacağı pek umurumda değil sallanmıyor laptop içinde onu denedim pek. Bisey olacağını sanmıyorum satıcı olumsuz karşılar illaki

İadem red yerse tekrar kutulayıp İade talebi oluşturula biliyor mu?
Hocam laptoptan neden memnun kalmadınız, onu da öğrenebilir miyim? Ben de aynı modelden sipariş vermiştim. İnşallah kargoda bir şey olmaz. Siz satıcıyla iletişime geçin, durumunuz anlatın, bakalım ne diyecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı