Laravel localhost'ta farklı sayfa gösteriyor

Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar. Web sitemin ürün sayfasını, sunucu FTP dosyası üzerinden komple yeniledim ve düzgün gösteriyor. Yedeğini alıp localhost'a aktardığımda ise eski ürün sayfasını gösteriyor. FTP içeriği ve DB yeniden XAMPP içerisine yeni ürün sayfası olan yedeği aktardım zaten onda sorun yok. Eski ürün sayfamı localhost üzerinde çalıştırıyordum ama bilmediğim bir eksiklik var gibi.

Not: Kesinlikle tarayıcı kaynaklı değil. 4 tarayıcı denedim cache silerek. Panelden cache komutlarını bile çalıştırdım. Acaba projeyi farklı bir klasör üzerinden mi okuyor anlamış değilim ama \htdocs klasöründe sadece yedeğini aktardığım klasör var. \htdocs klasörü içerisinde Terminal'i açıp direkt php artisan serve komutuyla siteyi ayağa kaldırıyorum ve o şekilde kullanıyorum. Acaba sorun nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
.htaccess dosyası üzerinde bir ayar yaptıysanız ondan kaynaklı olabilir. Bir kontrol edin .htaccess dosyasını isterseniz.

Sizin pek bir bilginiz yok sanırım. .htaccess dosyası ile neler yapılabilir bir öğrenin isterseniz :)

Neler yapılır kardeş? Sıfırdan programlanma mı yapılıyor oradan? Bilgimiz var çok şükür. Local ile sunucu üzerinden yayın yapılıyor ve her 2 .htaccess dosyası da aynı. Bir sorun olsa orada sayfalar açılmazdı zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı