Large mı, XLarge mı tshirt almam mantıklı olur?

Revanthe

Attopat
Arkadaşlar selam toplu şekilde 10-15 tane tshirt alacağım bazıları normal bazıları oversize sizlere danışmak istediğim bir şey var 183 96 kiliyoum spora başladım hedefim 73-74 kiloya düşmek yani bir 20 kilo vereceğim yaklaşık şimdi kilo verincede tshirtleri giymek istiyorum o yüzden xlarge almak mı mantıklı large benim duruma göre yaklaşık 15 tane tshirt alacağım çöp olmasın :)

6 yıllık eski bir hazır giyim sektörü çalışanı olarak önerim L beden almak yönünde olacak. Eğer istediğin kiloya ulaşacağına gerçekten eminsen tabi ki. 73-74 kilo için L beden dar kalıp olmazsa eğer çok geniş durur. 180/81 kilo için L beden dar kalıp kullanıyorum. Bol kalıp kötü duruyor.

Kiloya takılan birisi değilim, zayıf birisiyim cılız bile denilebilir bir fiziğim var kendime dikkat pek ettiğim söylenemez, ama sürekli XL tshirt alırım bol giyinmeyi seven birisi olarak. Kişiden kişiye değişir ama ilerde rahat edemem tarzı detaylara takılan birisiysen hepsini XL alabilirsin zayıf da olsan kilolu da olsan XL boy hertürlü taşır bence üstündekini.

Kiloya takılan birisi değilim, zayıf birisiyim cılız bile denilebilir bir fiziğim var kendime dikkat pek ettiğim söylenemez, ama sürekli XL tshirt alırım bol giyinmeyi seven birisi olarak. Kişiden kişiye değişir ama ilerde rahat edemem tarzı detaylara takılan birisiysen hepsini XL alabilirsin zayıf da olsan kilolu da olsan XL boy hertürlü taşır bence üstündekini.
hocam ben böyle bol seviyorum ama aşırı değil hani orta seviye denirya o tarz o yüzden benim kilo verme durumuna bakacak olursak l mantıklı xl nedir tavsiyen

Hocam ben böyle bol seviyorum ama aşırı değil hani orta seviye denirya o tarz o yüzden benim kilo verme durumuna bakacak olursak l mantıklı XL nedir tavsiyen.

Tshirt'ün yapısına göre de değişebiliyor bu durum hocam ona değinmemişim, large olan küçük ya da büyük de olabilir xlarge olan da küçük ya da çok çok büyük de olabilir. Tavsiyem deneyip alman hangisine kafan yatarsa bir kısmını farklı bir kısmını farklı boy alman.

Tshirt'ün yapısına göre de değişebiliyor bu durum hocam ona değinmemişim, large olan küçük ya da büyük de olabilir xlarge olan da küçük ya da çok çok büyük de olabilir. Tavsiyem deneyip alman hangisine kafan yatarsa bir kısmını farklı bir kısmını farklı boy alman.
internetten alacağım malesef öyle deneme şanşım yok şöyle sorayım 4 tane oversize alacağım xl çok büyük olur diyorum l mi daha mantıklı ozaman?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı