- Makaleler
- 4
Lassa Revola gayet güzel bir lastiktir alınıp kullanılmadan yorum yapılmamalı. Ben 4 yılı aşkındır ve herhalde 39-40.000 KM olmuştur Greenways kullanıyorum, Karadeniz'de yaşıyorum köyümde hala asfalt yok, i20 arabam ile yeri geliyor araçta 3 4 çuval fındık çekiyorum. Bana kimse lassa bozuk yollarda kötüdür şöyledir böyledir diye iddaa etmesin. Girin adam gibi inceleme sitelerine Michelin markasının Türkiye yollarında asfaltta iyi bozuk yollarda yarı yolda bıraktığını anlarsınız. Revola ise bir sonraki alacağım lastik, etiketine baktığımda hem daha tasarruflu hem daha iyi yol tutuşuna sahip, sonuçta yeni bir teknoloji üretimi. Lüks bir hayat sürmüyorsanız, aracınız sürekli asfaltta veya düzgün asfaltta gitmiyorsa Lassa tercih edin. GoodYear da fena değil babamın Qashqai'sine almıştım onu da 3 yıl kadar kullandı, çok KM yapıyor diye o daha sık değiştiriyor bana nazaran. Aynı zamanda şehir içi dolmuşumuza sürekli petlas alırız. Ucuzdur Lassa kadar kaliteli değildir, bu otobüsler sürekli yolda olduğundan max. 2 yılda bir lastikleri değişir. Ucuz olsun can yakmasın istediğimiz için petlas alıyoruz.