Last of Us 2'de +18 sahne var mı?

2 tane sex sahnesi var fakat Cyberpunk veya Witcher 3 gibi değil. Sadece suratlar gözüküyor. Kadın karakterin göğüsünü bile göremiyorsun. Onun dışında karakterler arası öpüşme var.

1 tane sex sahnesi var fakat açık açık göstermiyor tabii. +18'den dolayı neden iade edeceksin onu anlamadım?
Arkadaş bakamıyor demek ki, her şey de sorulmaz ki ama..

Var, 2 tane.

1 tane sex sahnesi var fakat açık açık göstermiyor tabii. +18'den dolayı neden iade edeceksin onu anlamadım?
Bende mesela şahsım adına +18 oyun oynamak istemiyorum. Benim PC salonda eşim TV izlerken bende köşede oyun oynuyorum ve eşimin görüş açısında. Bazı oyunlarda abartılı sahneler var. Witcher 3 de mesela. O yüzden bende dikkat ediyorum bu tarz şeylere. Yarın birgün çocuğum olur da Steam hesabımı ona devredersem o da böyle şeyler görsün oynasın istemem pek. Ama şuan ki oyunların çoğunda var bu +18 olay.
Bu gülen arkadaş neye güler niçin güler anlamakta güçlük çekiyorum.

Dost, eşi filan anlarım, ki artık bunlar olmayan yabancı içerik yok.. ama herhalde çocuğunuz olunca içinde 18+ ,ki sadece sex değil bu biliyorsunuz, şiddet tarafı da var, içerikli hesap vermeyeceksiniz... vermeyin bence. Ya da bekleyin 18 yaşına gelince, al oğlum sana babanın hesabı, yıllardır bugünü bekliyordum diyin, duygulanın.

Az salın şu çocukları ya tabii her çocuk farklı etkilenmesi falan herkeste farklı olur da ben 16 yaşındayım bütün oyunları oynadım bı eksisini görmedim.

Az salın şu çocukları ya tabii her çocuk farklı etkilenmesi falan herkeste farklı olur da ben 16 yaşındayım bütün oyunları oynadım bı eksisini görmedim.
Öyle deme, ben 9 yaşımda Terminatör 2 ye gittim, hala AI'dan korkarım. Resim bile yaptıramıyorum, insan değilse yardımlarla konuşamıyorum. Skynet abi boru mu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…