PS3'de oynamıştım, PS4'de de oynadım ama PS5'im olmadığından dolayı Remake'ini oynayamamıştım. Çıkışındaki rezaletten dolayı hiç bulaşmadım ama üzerinden baya zaman geçti, düzelttiler mi oyunu?
Sistemim: RTX 3060- R7-5800H - 16 GB Ram
Akıcı oynayabilir miyim?
Halihazırda PS5’de yağ gibi akan oyunu PC’ye nasıl bu kadar kötü portlamayı başardılar helal olsun valla. Ben defalarca oynadım sıkıntı değil de, sırf şu oyunu oynayabilmek için PS3 alıp satanlar vardı bir dönem, öyle bir oyun TLOU. Yıllardır PC’ye gelmesini beklemiş, ön siparişle almış biri olsaydım tepkim çok farklı olurdu muhtemelen. Büyük rezillik…
Evet düzelmiş deyip Low'da 40 FPS alıyorum demeni olabilir. Düzelirse ancak ve ancak oyunun çökme problemi falan düzelir. 30 FPS alıyorsan o FPS 40-50 olmaz yani. Onun için bu oyunun düzelmesini çok da beklemeyin.
PS3'de oynamıştım, PS4'de de oynadım ama PS5'im olmadığından dolayı Remake'ini oynayamamıştım. Çıkışındaki rezaletten dolayı hiç bulaşmadım ama üzerinden baya zaman geçti, düzelttiler mi oyunu?
Akıcı oynayabilir miyim?
Akıcı oynayabilir miyim?