Last of Us Part 1 RTX 3070'in bütün VRAM'ini sömürüyor

Bence de bir şeyler satılması için yapıyorlar gibi
Telefonlar'da böyle belli bir zaman sonra güncelleme desteği kesilince uygulamalar gelişiyor, telefon yavaşlıyor halı ile sonra yeni telefon alıyorsun. Yüksek parçanın masrafı'ds yüksek olur orta- orta üstü alacaksın takılacaksın götürdüğü yere kadar.

Son düzenleme:
ReSize BAR, Windows oyun modu hepsi açık. 4060 Ti için 8 GB pek bir sorun değil bunları aktif edersen, kartın kendi önbelleği de VRAM tüketimini düşürüyor.

Düşük VRAM en çok AMD kartlarda problem. VRAM sıkıştırma özellikleri zayıf olduğundan tüketim çoğalıyor. Smart Access Memory kesin açık olması lazım.

Bu arada CS:GO'da sam ı kapatınca FPS neden 120 oluyor ki.

4090 almakla sorun bitse alalım, yok işlemci yok RAM yok anakart en az 90bin :D

Hocam tarla traktör var satarım alırım yav 😀😀

Bence de bir şeyler satılması için yapıyorlar gibi.

Güncel kalmak güzeldir. İster bilerek yapsınlar ister bilmeyerek. Eskiden beridir "İ9 11900K alam RTX 3090 alam 10 sene kullanam" diye donanımlara bir araba parası dökülmesine karşıyım.

Alacaksın orta seviye, 2-3 sene kullanıp yine zıplayacaksın orta seviye mis gibi. Ortada ne dert kalıyor ne sıkıntı. 1080P de en temizi. İlk 4K çözünürlük piyasaya çıkalı 12 sene oldu hayatını kaydırdığı kart sayısını istesen sayamazsın.

Ya tabii senin RTX 3070'in kaldırmaz(!)

Direkt kaldıramadan altında kalır ezilir 😂😂

Güncel kalmak güzeldir. İster bilerek yapsınlar ister bilmeyerek. Eskiden beridir "i9 11900K alayım RTX 3090 alayım 10 sene kullanam" diye donanımlara bir araba parası dökülmesine karşıyım.

Alacaksın orta seviye, 2-3 sene kullanıp yine zıplayacaksın orta seviye mis gibi. Ortada ne dert kalıyor ne sıkıntı. 1080p de en temizi. İlk 4K çözünürlük piyasaya çıkalı 12 sene oldu hayatını kaydırdığı kart sayısını istesen sayamazsın.

Tepe noktası bir sistem toplamadım ama 2 yıl kadar oldu olmadı 6600XT ile devam hala akıyor kart.

ReSize BAR, Windows oyun modu hepsi açık. 4060 Ti için 8 GB pek bir sorun değil bunları aktif edersen, kartın kendi önbelleği de VRAM tüketimini düşürüyor.

Düşük VRAM en çok AMD kartlarda problem. VRAM sıkıştırma özellikleri zayıf olduğundan tüketim çoğalıyor. Smart Access Memory kesin açık olması lazım.

Ben de 2 sene önce 6600 XT almıştım 4060 Ti'a yükselttim bu yaz.

Hocam biliyorum sizin videolara bakmıştım oradan karar verdim almaya RX 6600XT'yi şu an da pişman değilim hala güzel kart.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı