Last of Us part 1 vs God of War

huseyin filik

Decapat
Daha fazla  
God of War 379 TL.
Last of Us part 1 736 TL.
Kupon ile birlikte part 1 450 TL.
God of War 270 TL.
Sizce hangisini almalıyım.
RDR2 iki var bir de kupon ile birlikte 200 TL'ye denk geliyor (tek oyuna kullanabiliyorum kuponu)

Son düzenleyen: Moderatör:
God of War 379 TL.
God of War 270 TL.
RDR2 iki var bir de kupon ile birlikte 200 TL'ye denk geliyor (tek oyuna kullanabiliyorum kuponu)

Hangisi sana hitap ediyorsa onu al biz senin hangi türü sevdiğini bilemeyiz reis.

RDR2 kısmını tam anlamadım fakat god of war ve last of us arasındaysa ben olsam part 1 seçerdim, GoW bayağı kısa ve hızlı geçiyor 2 dakikada bitiyor gibi hissediyorsunuz, eğer RDR2 almadıysanız mutlaka RDR2 alın derim.

Son düzenleme:
RDR2 var mı siz de tam anlamadım ama eğer yoksa iki oyundan da çok önde benim için, fiyatını da sonuna kadar çıkartır oynanış süresiyle. Last of Us ve GoW arasından ise ikisi de güzel oyunlar, oynanılması gereken oyunlar ama iki oyunun da biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Hangisini alsan pişman olmazsın tamamen zevk meselesi. Zombi, gerilim, drama seviyorsan TLOU. Mitoloji, hızlı aksiyon, bulmaca seviyorsan GoW.

RDR2 kısmını tam anlamadım fakat God of War ve Last of Us arasındaysa ben olsam part 1 seçerdim, GoW bayağı kısa ve hızlı geçiyor 2 dakikada bitiyor gibi hissediyorsunuz, eğer RDR2 almadıysanız mutlaka RDR2 alın derim.

RDR2 ve God of War almayı düşünüyorum 550 TL ikisi.

RDR2 alın yoksa, tam anlayamadım o kısmı. Varsa God of War alın, TLOU part 1 pahalı.

İkisi de yok RDR2 ve God of War almayı düşünüyorum 550 TL bir daha bu fırsat gelmez bence.

RDR2 var mı siz de tam anlamadım ama eğer yoksa iki oyundan da çok önde benim için, fiyatını da sonuna kadar çıkartır oynanış süresiyle. Last of Us ve GoW arasından ise ikisi de güzel oyunlar, oynanılması gereken oyunlar ama iki oyunun da biraz fazla abartıldığını düşünüyorum. Hangisini alsan pişman olmazsın tamamen zevk meselesi. Zombi, gerilim, drama seviyorsan TLOU. Mitoloji, hızlı aksiyon, bulmaca seviyorsan GoW.

İkisi de yok bende god war ve RDR2 alacağım sanırım başka onereceginiz bir şey varsa söyleyebilirsiniz.

Yavaş oynanış ve daha gerçekçi bir oyun istiyorsanız Last of Us. Ama ben baltayı sallaya sallaya giderim derseniz GoW.

Şahsen ben Last of Us'ı daha çok beğeniyorum.

Ben daha yeni PC topladim ikisinin de daha nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum hocam hangisi daha hoşuma gider inan hiç bilmiyorum hiç tecrübem yok daha.

God of War 379 TL.
God of War 270 TL.
Part 1 bitişi ile tatmin etmiyor yarım bırakıyor, GoW derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı