ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop.
Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.471 Çözümler 23 Yer Tottenham 31 Mayıs 2025 #2 Ekran kartınız desteklemiyor. Artı 0 Eksi
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 839 Çözümler 3 31 Mayıs 2025 #3 ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... Bende var, amd ekran kartı. Ekran kartınız desteklemiyo olabilir. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... Bende var, amd ekran kartı. Ekran kartınız desteklemiyo olabilir.
Shote17 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.096 Çözümler 13 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX6600 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus&870 Evo Msi A520M-A Pro Gigabyte G24F-2 Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #4 ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... The Last of Us Part 1 remake olması lazım, Frame Gen kullanmak için AMD zorunlu değil diye biliyorum God of War: Ragnarök'ta NVIDIA ile kullandım fg. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... The Last of Us Part 1 remake olması lazım, Frame Gen kullanmak için AMD zorunlu değil diye biliyorum God of War: Ragnarök'ta NVIDIA ile kullandım fg.
snowflakegotwingz Picopat Katılım 27 Mayıs 2025 Mesajlar 445 Çözümler 3 Yer Norveç - Bergen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tercüman 31 Mayıs 2025 #5 ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... GTX modeli ekran kartları FSR ve Frame Generation desteklemiyor hocam. Destekliyorsa bile AMD Fidelity tarzı bir desteği vardır. Artı 0 Eksi
ffKaan dedi: Arkadaşlar oyunumda FSR 3.1 ve Frame Gen. Yok nedeni Remastered olmamasımı yoksa ekran kartım desteklemiyor mu? GTX 1650 laptop. Genişletmek için tıkla... GTX modeli ekran kartları FSR ve Frame Generation desteklemiyor hocam. Destekliyorsa bile AMD Fidelity tarzı bir desteği vardır.
KS KS ffKaan Centipat Katılım 6 Mart 2024 Mesajlar 192 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #6 snowflakegotwingz dedi: GTX modeli ekran kartları FSR ve Frame Generation desteklemiyor hocam. Destekliyorsa bile AMD fidelity tarzı bir desteği vardır. Genişletmek için tıkla... Sadece FSR 2 var DLSS hiç yok. YT oyun testinde part 2 de destekliyordu FSR 3.1 ve Frame Gen o yüzden sormak istedim. Artı 0 Eksi
snowflakegotwingz dedi: GTX modeli ekran kartları FSR ve Frame Generation desteklemiyor hocam. Destekliyorsa bile AMD fidelity tarzı bir desteği vardır. Genişletmek için tıkla... Sadece FSR 2 var DLSS hiç yok. YT oyun testinde part 2 de destekliyordu FSR 3.1 ve Frame Gen o yüzden sormak istedim.