Last of Us part 2 açılmıyor

kayraçokbilmiş

Femtopat
Daha fazla  
Aynısı zamanında God of War: Ragnarok'ta da olmuştu. VRAM yetmiyordu. Gittim 6 GB VRAM çözümü yaptım. God of War: Ragnarok'da oynadım. 45 FPS'de ama oynadım yine Last of Us da oda yok açılmıyor. Direk bunda da aslında aynı hata ekran kartınızın VRAM'i yetmiyor diyor ama bu Last of Us için 6 GB VRAM çözümü gelir mi? Geldi de ben mi bilmiyorum? Ya da ne zamana gelir.

Aynısı zamanında God of War: Ragnarok'ta da olmuştu. VRAM yetmiyordu. Gittim 6 GB VRAM çözümü yaptım. God of War: Ragnarok'da oynadım. 45 FPS'de ama oynadım yine Last of Us da oda yok açılmıyor. Direk bunda da aslında aynı hata ekran kartınızın VRAM'i yetmiyor diyor ama bu Last of Us için 6 GB VRAM çözümü gelir mi? Geldi de ben mi bilmiyorum? Ya da ne zamana gelir.
oyun dün çıktı hocam biraz zaman alabilir fakat genede detaylar için sisteminizi yazarmısınız.?

Oyunu en düşük sistem gereksinimlrrinde ekran karti olarak Rx 5000 serisi ve üstü istiyor hocam ben bile şuan 6650xt gaming x serisinde orta ve yüksek ayarlarda oynayabiliyorum o sisteme o oyun açmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı