Last of Us part 2 alınır mı?

OrhanBaba

Hectopat
Bu oyunu seven veya sevmeyen bir ton kişi 2'ye ayrılmış sevenler var. Ben de trailerlere ve enis abinin videosuna göre sevmeye yakınlar arasındayım, sevmeyen varsa ya da sevmeyenlerin neden sevmediğini bilen varsa açıklayabilir mi? Zaten oyunu kesin alacağım ama beklentim şu an tavan, yazacağınız şeylere göre beklentimi biraz düşüreceğim veya yükselteceğim, kesin ve oyun sonunda beklentim yüksek olduğundan kötü bir kısımla karşılaşıp üzülmek istemiyorum. Dediğim gibi bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Ben oyunun hikayesini beğendim, sadece zayıf buldum. Zayıftan kastım konun basit olması. O oyundaki grafikleri, oynanışları, animasyonları, atmosferi hiçbir oyunda bulamazsınız. The Last of Us 2'ye 300-400TL verilmez. Daha doğrusu hiçbir oyuna o kadar para verilmez. Ama bu tlou2'nin suçu değil. Her PS4 sahibinin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum. İsterseniz almadan önce biraz oyuna göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkimizde aynı şeyleri düşünüyoruz, neden gülücük attınız?

Hocam basit demenize sinirlendim. Yoksa haklısınız.

basit dememin sebebi aslında ilk oyundaki mükemmel baba kız ilişkisine göre daha basit bir konunun işlenmesi. Ama hayatımda gördüğüm en iyi intikam hikayesiydi.

aslın da intikam tam olarak alınmıyor. Benim istediğim intikam Abyy'nin yaptığını bulması idi. Fakat benim de beklediğim gibi olmadı

Hikaye ilk oyuna göre daha zayıf kalır ama alınabilir bir oyun grafikleri, oynanışı vs. çok iyi. Yalnız hikaye olayı dediğim gibi biraz zayıf seven de var sevmeyende.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı