Çözüldü Last of Us part 2 bilgisayarda nasıl oynanır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı:GTX 1650
İşlemci:İ5 9400F
Bellek:16 GB
Anakart:Biostar - H310MHP
İşletim Sistemi: Windows 11
Sistem Türü:64 bit
Meslek
Öğrenci
Soru belli Last of Us part 2 bilgisayarda nasıl oynanır? Türkçe ROM dosyası var mı ayrıca? _

Ekran kartı: GTX 1650.
İşlemci: i5 9400F.
RAM: 16 GB.
Anakart: BIOSTAR H310MHP.

Çözüm
Oynayamazsin. Doğru düzgün bir PS4 emülatörü olmadığı gibi PS NOW hizmeti de Türkiye'de yok.
Oynayamazsin. Doğru düzgün bir PS4 emülatörü olmadığı gibi PS NOW hizmeti de Türkiye'de yok.

Çözüm
Oynansa da o ekran kartı kurtarmaz aga baya sistem istiyor oyun. Yakın zamanda gelme ihtimali var.

3-4 yıl beklersin, PC portunu çıkarırlar.
Yok Sony oyunları salmaya başladı, hızlı hızlı getiriyorlar. 2 gün önce çıkan haber.

1689514719781.png

Oynansa da o ekran kartı kurtarmaz aga baya sistem istiyor oyun. Yakın zamanda gelme ihtimali var.
The Last of Us Part 1 PC'ye daha yeni çıktı; neye dayanarak Part 2'nin yakında çıkacağını söylüyorsunuz? Yapımcıdan bir açıklama mı geldi? Örneğin Horizon Zero Dawn PC'ye geleli 3 sene oldu; ama Horizon Forbidden West'in PC'ye gelip gelmeyeceği bile henüz belli değil.

EDİT: Haber doğruysa iyi bir haber.

The Last of Us Part 1 PC'ye daha yeni çıktı; neye dayanarak Part 2'nin yakında çıkacağını söylüyorsunuz? Yapımcıdan bir açıklama mı geldi? Örneğin Horizon Zero Dawn PC'ye geleli 3 sene oldu; ama Horizon Forbidden West'in PC'ye gelip gelmeyeceği bile henüz belli değil.

Haber doğru:

Habere dayanarak dedim. Last of us kitlesini göz önüne alırlarsa ara soğumadan getireceklerini düşünüyorum, millet sıcağı sıcağına beklerken getirseler tekrar iyi satış yakalarlar. Horizon zero o kadar beklenen bir oyun değil sadece türü sevenlere hitap ediyor. Fiyatı da aşırı uygun tutuyorlar, millet ayıp olmasın kütüphanede dursun diye alıyor ben gibi. :D

Habere dayanarak dedim. Last of us kitlesini göz önüne alırlarsa ara soğumadan getireceklerini düşünüyorum, millet sıcağı sıcağına beklerken getirseler tekrar iyi satış yakalarlar.
Last of Us 1'in PC'de iyi sattığını kim söyledi? Oyun optimizasyon anlamında haklı olarak öyle sert yere gömüldü ki kimse gidip almadı oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı