Epic Games Last of Us part 2 indirime girer mi?

kicmarad

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce Last of Us Part 1 aldım, hikayesini az çok biliyordum. 10 saat gibi bir sürede bitirdim, bilmeme rağmen beni etkiledi. Ama Last of Us Part 2 hikayesini hiç bilmiyorum ve oynayıp bitirmek istiyorum. İşin kısası, sorum şu: Bu oyun Epic Games'te indirime girer mi yakın zamanda?

2 gün önce Last of Us Part 1 aldım, hikayesini az çok biliyordum. 10 saat gibi bir sürede bitirdim, bilmeme rağmen beni etkiledi. Ama Last of Us Part 2 hikayesini hiç bilmiyorum ve oynayıp bitirmek istiyorum. İşin kısası, sorum şu: Bu oyun Epic Games'te indirime girer mi yakın zamanda?

Oyunun kendisinin girecegini zannetmiyorum ama Epic Games sepete %10-15 civari bir indirim belki yapar.

Belki girebilir yaz indirimleri olduğu zaman, yine de şimdi almak isterseniz %20 ücreti geri ödeniyor size Epic Games'te, yani 1000TL verip alabiliyorsunuz.

2 gün önce Last of Us part 1 aldım, hikayesini az çok biliyordum. 10 saat gibi bir sürede bitirdim, bilmeme rağmen beni etkiledi. Ama Last of Us part 2 hikayesini hiç bilmiyorum ve oynayıp bitirmek istiyorum. İşin kısası, sorum şu: Bu oyun Epic Games'te indirime girer mi yakın zamanda?

Hocam özellikle o girer mi bilmiyorum ama yaz indirimlerini bekleyin bence dedikleri gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı