Last of Us Part 2 indirimleri ne zaman?

Enes0798

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben PS Store'den The Last of Us part 2 alacağım. ne zaman indirme girer bilgisi olan var mı? Bir de PS Store indirim tarihleri varsa beni bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben PS Store'den The Last of Us part 2 alacağım. ne zaman indirme girer bilgisi olan var mı? Bir de PS Store indirim tarihleri varsa beni bilgilendirir misiniz?
Zam gelme olasılığı var yanlış hatırlamıyorsam oyun 400 TL’di bence verilir.

Ben indirime giriceğini düşünüyorum çünkü önceden de çok girdi. Ben neden almadım diyorsanda yeni PS5 aldım ondan bekliyorum.
Anladım hocam ama ağustos indirimleri bitince yeni bir indirim başlayacak onda indirim olur mu bilmiyorum zamda gelebilir bence bütçeniz varsa 400 TL’ye alınabilir.

Anladım hocam ama ağustos indirimleri bitince yeni bir indirim başlayacak onda indirim olur mu bilmiyorum zamda gelebilir bence bütçeniz varsa 400 TL'ye alınabilir.

Düşüneceğim en kötü ileride PS Plus'a gelir onda oynarım zaten 4 yıl var illaki gelir.

Düşüneceğim en kötü ileride PS Plus'a gelir onda oynarım zaten 4 yıl var illaki gelir.
Hocam ps plusa gelmesine daha var.

Bence bekleyecekseniz ağustos indirimleri bitecek yeni indirim gelecek o indirimde belki TLOU part 2 görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…