Çözüldü Last of Us part 2 kayıt almıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

fallen spartan

Picopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Oyundan çıkacağım zaman save almak istediğimde bazen "otokayıt alıyor, bekleyin." tarzında bir bildirim alıyorum. Çıkmayıp oynamaya devam edip 5 dakika sonra deniyorum yine aynı yazı çıkıyor önüme. Alt F4 attım ve 2 saatlik ilerlememi kaydetmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim? İlk kez yaşamıyorum daha öncesinde de olmuştu.

Çözüm
OneDrive'yi Windows 11'ü yüklediğim gün silmiştim ve iyi ki silmişim. OneDrive bilgisayarımda yok ve bu yaşadığınız problemlerin hiçbirini yaşamadım ama yine de yaşayabileceğim düşüncesiyle oyundan çıkmadan önce kendim manuel save alıyorum. Sorun kesinlikle OneDrive'dan kaynaklı olmalı. Windows 11 kullanan varsa ayarlardan uygulamalara girsin ve OneDrive'yi kaldırsın.
OneDrive'ı sildim ve şu an bir sorun yaşamıyorum. Yine de manuel kayıt alarak oyunuma devam ediyorum. Sanırım sorun çözüldü. Keyifli oyunlar.

Dostlarım OneDrive'ı silmeme rağmen oyun bugün kayıdı almadı ve 4 saate yakın bir kaydım yine silindi oyunda bayağı bir ilerleme kaydetmiştim ve bitirmemede az kaldığını düşünüyorum şu sorunu hâlâ çözememişler tüm hevesim gitti yemin ederim bu nedir böyle ya.

Bu lanet olası sorun yüzünden toplamda 15 saatlik oyun sürem çöp oldu.

Son düzenleme:
OneDrive'ı sildim ve şu an bir sorun yaşamıyorum. Yine de manuel kayıt alarak oyunuma devam ediyorum. Sanırım sorun çözüldü. Keyifli oyunlar.

Dostlarım OneDrive'ı silmeme rağmen oyun bugün kayıdı almadı ve 4 saate yakın bir kaydım yine silindi oyunda bayağı bir ilerleme kaydetmiştim ve bitirmemede az kaldığını düşünüyorum şu sorunu hâlâ çözememişler tüm hevesim gitti yemin ederim bu nedir böyle ya.

Hocam geçmiş olsun. Ben bir sorun yaşamadım o günden beri.

Nixxes Support ile iletişime geçin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı