Last of Us part 2 piksel gözüküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Phyt0

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
Rtx 3060 12 GB
Merhaba, ben Last of Us part 2 aldım oyunun grafiklerini en yüksek grafiklere çektim, oyunu başlattım, oyunda bayağı piksellik vardı, ayarlara baktım, bir sıkıntı falan da yoktu, bu benden mi kaynaklı yoksa oyunda mı bir sıkıntı var? Oyunda bir sıkıntı varsa da ne zamana düzelir? Ona göre iade edeceğim, biri bana yardım ederse çok makbule geçer, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben Last of Us part 2 aldım oyunun grafiklerini en yüksek grafiklere çektim, oyunu başlattım, oyunda bayağı piksellik vardı, ayarlara baktım, bir sıkıntı falan da yoktu, bu benden mi kaynaklı yoksa oyunda mı bir sıkıntı var? Oyunda bir sıkıntı varsa da ne zamana düzelir? Ona göre iade edeceğim, biri bana yardım ederse çok makbule geçer, teşekkürler.
FSR'yi kapatın ve tekrar deneyin.

En altta kromatik diye geçen bir ayar vardı, ismini hatırlamıyorum. O sekmedeki ayarları tek tek düşürüp deneyin. Eğer sorunu çözemezsen oyunla alakalıdır yüksek ihtimalle, DDU ile driverı kaldırıp bir önceki sürüme geçebilirsin.

Ayarlarda Hareket bulanıklığı var ise kapatıp tekrar dener misiniz lütfen
Birde FSR.
Fsr kapalı dlss açık haraket bulanıklığıda kötü gösteriyodu onuda kapadım ama yinede piksellik hala devam ediyor saçlar çok piksel gözüküyor.

Kromatik aberasyonu ve film grenini kapat
Onlarıda kapattım hala oyun piksel valla çok moralim bozuldu çok oynamak istediğim oyunlardan biriydi.

Son düzenleme:
Fsr kapalı dlss açık haraket bulanıklığıda kötü gösteriyodu onuda kapadım ama yinede piksellik hala devam ediyor saçlar çok piksel gözüküyor.

Onlarıda kapattım hala oyun piksel valla çok moralim bozuldu çok oynamak istediğim oyunlardan biriydi.
"yukarı ölçekleme kalitesi" ayarını kalite olarak değiştirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı