Last of Us Part 2 Remastered sizce gelmeli mi?

Makaleler
4
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
Meslek
Öğrenci
Başlığı anlamayanlar şu konuya bakabilir:

Sizce böyle bir şey yapılması mantıklı mı? Part 2 Remastered gelince 70 dolara satılsaydı(Orijinal oyun 60 dolardı) konsolcu tayfa alır mıydı?

Linkteki konuda da söylemiştim buraya da bırakayım:

Optimizasyon çöpü V2 coming. Getirsene abicim PS4'e çıkmış dümdüz part 2'yi. İlla harman vurup savurup optimizasyonu bir şekilde PC için çöp edecekler part 1 gibi. Nasılsa part 1'in Remastered'ini PC'ye getirmeyip PS5 temelinde yapılmış halini bize zulüm ettilerse bu da öyle olacak.

Bu sebepten ötürü gelmemeli. PC'ye gelecekse en azından Remastered hali gelmesin, PS beni ilgilendirmez. Ha konsol tarafını konuşacaksak sevenleri illaki alır, TLOU'nun T'sini versen havada kapar onlar. "Oha REMASTERED abi, yeni özellikler ve güncel hali hemen almalıyım" kafasında olan da bir ton insan var, e para da b*k olunca kaçınılmaz.

Başlığı anlamayanlar şu konuya bakabilir:

Sizce böyle bir şey yapılması mantıklı mı? Part 2 Remastered gelince 70 dolara satılsaydı(Orijinal oyun 60 dolardı) konsolcu tayfa alır mıydı?
Hayır Last of Us 2 benim için tam bir hayal kırıklığı onun yerine part 3 için uğraşsınlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı