Last of Us Remastered sürümü Part 1'e yükseltilebilir mi?

Merhaba, bende PS4 vardı o zamanlar Last of Us 2 CD'sini PS4'üm için almıştım ve daha sonra PS5 alınca 150 TL karşılığında oyunu PS5 için özel yapılan sürüme yükselttim. Şimdi aynı şekilde Remastered sürümünü dijital ya da CD alsam oyunu belli bir ücret karşılığında part 1'e yükseltebilir miyim?

Merhaba, bende PS4 vardı o zamanlar Last of Us 2 CD'sini PS4'üm için almıştım ve daha sonra PS5 alınca 150 TL karşılığında oyunu PS5 için özel yapılan sürüme yükselttim. Şimdi aynı şekilde Remastered sürümünü dijital ya da CD alsam oyunu belli bir ücret karşılığında part 1'e yükseltebilir miyim?

The Last of Us Part 1 ayrı bir oyun gibi. The Last of Us part 2 Remastered orjinal oyunun remastered'ı olduğundan olur. Ama The Last of Us da remastered dan part 1'e yükseltme olacağını sanmıyorum.

Yukarıdaki arkadaşında dedigi gibi part 1 remake ayrı bir oyun gibi olduğu için CD ya da dijital eski sürümü sende olsa bile yükseltme yaptırmıyor. Bende denemiştim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı