İyi günler, PS3 sahibiyim ve The Last of Us Part 1 yüklemek istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Detaylı anlatırsa çok sevinirim, hiçbir şey bilmiyorum çünkü.
Bu arada gene lisans hatası verirse silin gene yükle yapın sıkıntısız giriceksiniz. Oyunda Türkçeyi seçin oyunu kendi içinde indirecek inince sıkıntısız oynayabilirsin başka işlem kalmıyor.
SS atın.
Tamam kaydolun telefondan bir PSN hesabı oluşturun onu girin.
Kurmadım dediklerini yapmadım nasıl yapacağım.
Size ulaşabileceğim Instagram adresi olur numara olur özel olur yapalım şunu çok uğraştırıcı kusura bakmayın.
Herşeyi yaptım cihaz kurulum şifresi belirlememiz gerekiyor diyor ne yapmam lazım?Tamam kaydolun telefondan bir PSN hesabı oluşturun onu girin.
Kanka her şeyi yaptım da cihaz kurulum şifresi belirlemen gerekiyor diyor az kaldı kıracam vallaKanka simdi söyle diyeyim oyuna girince PlayStation logosu cıkıyor değil mi lisans falan yazıyor ise PSN hesap kurup giriş yapman gerekiyor.
Enable hen yaptığımız bölüm değil de sağ tarafa doğru gittiğinde orada PSN hesaplarıyla ilgili şeyler var oradan en üstte giriş yazmıyor olması gerekli oraya tıkla hesap kurucan telefondan falan bildirim gelecek onları onaylıyacan giriş yapılacak sonra oyuna giricen sıkıntısız oynayabilirsin.
Nasıl oluyordu o valla unuttum. Bu video da anlatılıyor.Herşeyi yaptım cihaz kurulum şifresi belirlememiz gerekiyor diyor ne yapmam lazım?
Kanka her şeyi yaptım da cihaz kurulum şifresi belirlemen gerekiyor diyor az kaldı kıracam vallasinirden gülüyorum.
Her şeyi yaptım cihaz kurulum şifresi belirlememiz gerekiyor diyor ne yapmam lazım?
Kanka her şeyi yaptım da cihaz kurulum şifresi belirlemen gerekiyor diyor az kaldı kıracağım vallahisinirden gülüyorum.
Nasıl oluyordu o vallahi unuttum. Bu video da anlatılıyor.
Vay Allah razı olsun canını yerim senin çok sağol resim attım bakar mısın bi.Evde olsaydım sana daha iyi yardımcı olurdum dostum da iş yerindeyim azar işite işite sana cevap vermeye çalışıyorum![]()
Eki Görüntüle 2353138
Vay Allah razı olsun canını yerim senin çok sağ ol resim attım bakar mısın bir.
Eki Görüntüle 2353138
Vay Allah razı olsun canını yerim senin çok sağ ol resim attım bakar mısın bir.
Heh işte bu resimden bahsediyorum hemen sana video bulmaya çalışacağım.
bu videodaki adımlar yap yüksek ihtimal olacaktır olmaz ise tekrardan yaz.
Kanka çok çok teşekkür ederim hepinize şu an iniyor sanırım fotoğraf atacağım Allah razı olsun hep oynamak istemişimdir şimdi nasip oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.